Jasno
17°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
Cameron Diaz povedala pravdu: Po rokoch priznala, prečo sekla s herectvom
Zdielať na

Cameron Diaz povedala pravdu: Po rokoch priznala, prečo sekla s herectvom

Zdroj: Profimedia

Patrila medzi jedny z najpopulárnejších herečiek a mnohé romantické komédie, v ktorých sa objavila, patria dodnes k tým najpopulárnejším. Pred desiatimi rokmi však Cameron Diaz nečakala skončila s herectvom. Dôvod? Ten priznala až teraz!

Hoci svoju kariéru začala ako modelka, čoskoro sa z nej stala aj populárna herečka. Camerona Diaz filmovým tvorcom veľmi rýchlo ukázala, že nie je len pekná tvár, ale vie aj hrať.

Hoci ju samotnú herectvo veľmi bavilo a točila jeden film za druhým, nikto nepredpokladal, že s herectvom tak náhle sekne. Stalo sa! V roku 2014 si povedala, že stačilo a Diaz sa stiahla v verejného diania aj z filmového biznisu. Zaujímavé pritom je, že ešte v tom istom roku mali v kinách premiéru tri jej filmy a všetky boli komerčne úspešné. Nikto však doteraz nevedel, prečo. Dlhonohá blondína až teraz priznala, čo sa stalo…

Prednosť dala...

“Cítila som, že to bude pre mňa to najlepšie. Chcela som jednoducho naspäť svoj život a názor niekoho iného ma nezaujímal. Nikoho názor, nikoho úspech, žiadna ponuka a nebol nikto, kto by ma dokázal presvedčiť, aby som svoj názor zmenila. Rozhodla som sa, že sa budem starať o seba a vytvorím si život, po akom som vždy snívala…” priznala pre web marca.com a dodala, že jediné, po čom túžila, bolo založiť si rodinu. Cameron je šťastne vydatá za hudobníka Benjiho Maddena, s ktorý má aj dve deti. Keďže nemohla otehotnieť, deti im vynosila nehradná matka. Po desiatich rokoch sa však Diaz pomaličky vracia k herectvu. Objaví sa v jednom filme, ktorý natočila stanica Netflix a vraj má ešte dva rozpracované projekty. 

Profimedia

Profimedia.sk

.

Súvisiace články

Najčítanejšie