Jasno
10°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Brutálna chudnúca premena XXL modelky: Ľudia, neverili, že je to ONA!
Zdielať na

Brutálna chudnúca premena XXL modelky: Ľudia, neverili, že je to ONA!

Zdroj: Profimedia

Ešte pred rokom pyšne predvádzala svoje objemné krivky v priesvitných šatách a teraz prišla na módnu prehliadku ako úplne iná žena.

Slávna influencerka a XXL modelka Remi Bader (29) sa už v minulosti sťažovala, že okolie neustále potrebuje komentovať a hodnotiť jej vzhľad, píše people.com. “Raz som príliš veľká a potom zase príliš malá,” posťažovala sa.

Schudla desiatky kíl 

Pred rokom na evente Victoria's Secret poskytla Remi rozhovor v priehľadných šatách od Jeana Paula Gaultiera, v ktorých pyšne ukázala svoje oblé krivky. "Vyzerám dobre. Cítim sa sexi. Môj priateľ mi povedal, že vyzerám dobre,“ povedala vtedy.  

Teraz, po roku opäť prišla na módnu prehliadku Victoria's Secret 2024 a všetkých ohúrila svojim vzhľadom. V sýto červených šatách na ramienka značky Norma Kamali sa nedalo prehliadnuť, že modelka schudla minimálne dvadsať kíl.  

„Minulý rok som vyzerala sexi, tento rok vyzerám sexi,“ napísala na sociálnej sieti Remi a dodala, že to si musí hovoriť iba ona. Narážala tým na fakt, že jej vzhľad a kilogramy riešia všetci naokolo.

@remibader #duet with @Victoria’s Secret #thetour23 ♬ original sound - Victoria’s Secret

 

Váha nie je rozhodujúca 

Remi na Instagrame vyjadrila k svojej chudnúcej premene ešte v lete. Napísala, že sa jej dostalo kritiky z oboch strán, pričom niektorí ju v rôznych súvislostiach označovali za „príliš veľkú“ a iní za „príliš malú“. "Minulý august som pre spoločnosť, mojich najbližších bola príliš veľká a vraj aj zlým príkladom pre svet... Tento august som príliš malá pre svoju komunitu, príliš malá pre niektoré značky, ale stále príliš veľká pre mnohých a stále príliš veľká pre spoločnosť.“  

Modelka dodala, že jej predstava o sebe zostáva nemenná, keďže podľa jej telo „kolísalo“ počas veľkej časti jej života. „Môj mozog nikdy nezachytil, či som väčšia alebo menšia, alebo ako vlastne vyzerám. Za mňa to hovorili všetci navonok,“ dodala Bader. 

Zakladateľka Fangirl by Remi na záver povedala, že dúfa, že jedného dňa zvládne hovoriť o „obrovskom množstve traumy“ súvisiacej s jej telom, ktoré prežila za posledný rok.  

„Som oveľa väčšia ako moje telo a vždy budem rovnaká Remi bez ohľadu na to, koľko vážim a tým som si istá,“ uzavrela.  

View this post on Instagram

A post shared by Remi Jo (@remibader)

View this post on Instagram

A post shared by Remi Jo (@remibader)

Súvisiace články

Najčítanejšie