Jasno
13°
Bratislava
Vendelín
20.10.2024
Po odstránení tumoru jej zostala diera v líci: Kardashianka prežívala muky!
Zdielať na

Po odstránení tumoru jej zostala diera v líci: Kardashianka prežívala muky!

Zdroj: Profimedia

Je slávna, bohatá a môže mať všetko, po čom zatúži, ale... Aj prominentná hviezda reality šou vie, že zo všetkého najdôležitejšie je zdravie.

40-ročná členka slávneho klanu Kardashianiek, Khloé, je k svojim fanúšikom vždy otvorená a teraz sa podelila aj o nepríjemné skúsenosti po odstránení nádoru, z tváre, ktoré spôsobilo, že jej v líci zostala diera, píše hola.com.

Z pupienka melanóm 

Ako Khloé už pred časom uviedla, na tvári sa jej objavil hrbolček, ktorý najskôr  považovala za pupienok. Ako sa však neskôr ukázalo, išlo o melanóm, ktorý jej lekári museli odstrániť. „Nikdy nezabudni na realitu,“ napísala vtedy k záberu 4-centimetrovej jazvy. 

Khloé priznala, že jej stav bol vážnejší, než si sama myslela. "Melanóm môže byť smrteľný. Toto bolo oveľa vážnejšie, ako som očakávala," povedala Khloé vo videu.  

Kardashianka tiež dodala, že na melanómy má predispozíciu a problematické znamienka jej museli odstraňovať už niekoľkokrát. A to aj napriek tomu, že sa vyhýba slnku a denne sa natiera opaľovacími krémami. Veľký strach prežívala už v roku 2016, kedy mala zhubný melanóm na chrbte a museli jej odstrániť veľký kus kože okolo neho.

Instagram/KK

Pomohli jej výplne 

Khloé teraz vysvetlila, že si nechala urobiť výplne, aby sa jej vyrovnala diera v líci.  „V dôsledku operácie a nádoru, ktorý mi môj neuveriteľný doktor odstránil, som skončila s priehlbinou na boku tváre,“ povedala a dodala, že musela čakať 9 mesiacov po operácii, aby si mohla nechať priehlinu vyplniť.  

"Museli sme sa uistiť, že je z lekárskeho hľadiska všetko bezpečné a môj lekár mi dal možnosť," pričom ukázala fotografie pred a po zákroku.  

Bohatá podnikateľka sa snaží na svojom vlastnom príklade poukázať na dôležitú prevenciu proti rakovine kože, ktorú mnohí veľmi podceňujú.  

View this post on Instagram

A post shared by PopCulture (@popculture)

View this post on Instagram

A post shared by BuzzFeed UK (@buzzfeeduk)

Súvisiace články

Najčítanejšie