Jasno
14°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Je úplne iná, ako sa o nej hovorí: Čo o Meghan Markle prezradil bývalý bodyguard?
Zdielať na

Je úplne iná, ako sa o nej hovorí: Čo o Meghan Markle prezradil bývalý bodyguard?

Zdroj: Profimedia

Človek, ktorý jej bol istú dobu doslova za chrbtom pri každom kroku, ju vidí inak, ako väčšina ľudí. Že by naozaj nebola až taká harpia, ako mnohí tvrdia?

Na správanie Meghan Markle sa sťažovalo už množstvo zamestnancov a je evidentné, že má neustále problémy udržať si ich. Je ale naozaj dôvodom to, že je neznesiteľná? Podľa jej bývalého bodyguarda sa vojvodkyňa časom stala paranoidnou kvôli množstvu ľudí, ktorí ju naháňali, kamkoľvek sa pohla. "Mali sme ľudí, ktorí nás sledovali všade, kam sme šli. Mali sme problémy s dronmi, prenasledovali nás vozidlá. Bola to nočná mora," opísal Steve Davies pre mirror.co.uk.

Aj keď Meghan Markle bola predtým herečkou, pozornosť, ktorá sa na ňu uprela po svadbe s Harrym, ťažko niesla. Už v dokumente Netflixu Harry & Meghan sa sťažovala, že jej skromný nájomný dom bol „obklopený fotografmi, ktorí čakali, až čokoľvek urobím.“ Ako popísala: „Zrazu akoby všetko v mojom živote bolo oveľa izolovanejšie. Boli zatiahnuté všetky závesy, stiahnuté všetky žalúzie. Bolo to desivé," opísala ich vtedajší život.  

Prekvapivé slová bodyguarda  

Bývalý Meghanin bodyguard Steve Davies povedal, že všetko, čo vo svojom starom živote považovala za samozrejmé, zmizlo, a ona to niesla naozaj ťažko.   

Meghan vraj chýbal normálny život. "Po niekoľkých týždňoch práce s ňou som sa jej spýtal, čo by vlastne chcela robiť. Rada by som išla nakupovať do obchodu s potravinami, odpovedala mu. Tak som tlačil vozík v obchode s potravinami a ona doňho dávala veci. Naozaj si to užívala," spomínal Davies.

Mohla dopadnúť ako Diana  

Od chvíle, keď začala chodiť s Harrym, ju podľa Daviesa fotografi nonstop sledovali, prechádzali križovatky na červenú a snažili sa dostať vedľa jej auta. Tieto nebezpečné situácie podľa neho boli bežné. Keby Meghan zostala v Londýne, mohla podľa jeho slov dopadnúť rovnako ako princezná Diana v Paríži. Situácia sa natoľko zhoršila, že Meghan začala trpieť samovražednými myšlienkami.  

„Miluje Harryho, miluje deti, ale môže to spôsobiť veľa depresie, keď sa bojíte otvoriť noviny, aby ste videli, čo o vás ľudia hovoria,“ dodáva. V poslednej dobe sa množia informácie od bývalých zamestnancov Meghan, že svojich podriadených šikanuje a správa sa k nim veľmi nevyberavo. Mnoho z nich dokonca kvôli tomu podalo výpoveď.

Tu však Davies svoju bývalú zamestnankyňu obhajuje. "Aj napriek tlaku, ktorý na ňu bol, bola po celý čas vrelá a ohľaduplná," uviedol s tým, že ho samotného prekvapilo, aká je priateľská a aké má veľké srdce. "Rozdala by sa pre svojich fanúšikov a zo všetkých síl by ľuďom pomohla. To je to, čo ma bolí, že ľudia veria opaku,“ dodal s tým, že by pre Meghan pokojne pracoval znova. 

Súvisiace články