Polojasno
15°
Bratislava
Terézia
15.10.2024
Zmenené vlasy, žiadny mejkap a vyťahané oblečenie: Spoznali ste Zendayu?
Zdielať na

Zmenené vlasy, žiadny mejkap a vyťahané oblečenie: Spoznali ste Zendayu?

Zdroj: Profimedia

Na aktuálnych záberoch je nespoznávajú ani skalní fanúšikovia: Herečka, pre ktorú bola tmavá hriva typická, je opäť viac na blond. Mnohí si myslia, že tým prišla o svoj pôvab

Talentovaná a výnimočne krásna herečka Zendaya (28) v posledných mesiacoch radikálne zosvetľuje farbu vlasov, píše Daily Mail. Ako bolo vidieť počas jej štvrtkovej vychádzky po okolí štvrte Los Feliz, od svojej typickej tmavej hrivy sa postupne dostala až k blond. Podľa väčšiny ľudí vrátane jej priaznivcov to však nebol šťastný krok.

Blond jej vraj nesvedčí  

Rodáčka z Oaklandu vraj prišla o svoju jedinečnosť a pôvab. Podľa mnohých si navyše svoje krásne a zdravé vlasy odfarbovaním zničila. Napriek tomu, že vlasovú premenu si najskôr vyžadovala jej filmová úloha, pri blond zostala aj naďalej. Zendaya je tak v krátkom čase druhou typickou brunetkou, ktorá svoju hrivu výrazne zosvetlila. To isté urobila aj modelka Kendall Jenner.  

„Nikdy by mi nenapadlo, že je to ona. Je to pravý opak od jej vzhľadu na červenom koberci. Myslím, že vyzerala lepšie s tmavými vlasmi,“ alebo „Tá farba jej neprospieva. Ale inak sa mi páči, keď je normálne oblečená,“ prípadne „Ani keby som vedľa nej šiel desať minút, tak nebudem vedieť, kto to je,“ „Mala nádherné vlasy a teraz sú zničené,“ píšu ľudia. 

Profimedia

Chce byť obyčajné dievča  

Sympatická kráska známa z mnohých filmov a seriálov nedávno priznala, že má pocit, že nie je stvorená na to, aby bola celebritou. Vysvetlila, že sa necíti komfortne v žiare reflektorov a vlastne je už od detstva introvertka.   

„Milujem svoju prácu, som za ňu vďačná. Milujem byť na natáčaní, milujem okamihy, ako je tento, to ma nechápte zle, ale často sa tejto časti bojím. Bola som plaché dieťa a vždy som taká bola, a tak pre mňa táto časť nie je prirodzená. To je tiež dôvod, prečo sa pre mňa móda stala takou dôležitou, pretože sa stala mojím brnením,“ povedala Zendaya, ktorú mnohí považujú za módnu ikonu.  

Profimedia

Súvisiace články