Jasno
21°
Bratislava
Vladislav
25.9.2024
Majú ich plné zuby! Prekvapí vás, čo na Harryho a Meghan nabonzovali susedia
Zdielať na

Majú ich plné zuby! Prekvapí vás, čo na Harryho a Meghan nabonzovali susedia

Zdroj: SITA

Opustili Spojené kráľovstvo a usadili sa v Kalifornii, aby mohli žiť pokojný život bez pozornosti médií. Vyzerá to tak, že ani tam nedokázali zapadnúť, na susedov neurobili dobrý dojem a vraj čakajú iba na to, kedy sa odsťahujú.

Odídenci z kráľovskej rodiny princ Harry (40) s manželkou Meghan (43) žijú v slnečnej Kalifornii už štyri roky, kde si kúpili luxusnú rezidenciu v Montecite. Vyzerá to tak, že ani na tomto mieste nenašli pokoj a spokojný život, po ktorom túžili. Susedia na nich nemajú pekné slovo a za vinu to dávajú práve problematickej Meghan, píše dailyrecord.co.uk.

O susedov nemajú záujem 

Väčšina susedov si myslela, že ich uvidí častejšie medzi ľuďmi, no opak je pravdou. Sklamanie vyjadril aj pán Richard Mineards, ktorý si všimol si, že Harryho občas vidieť so svojou ochrankou na výletoch na bicykli, alebo na prechádzke po pláži, ale susedom sa takmer vždy vyhýba. Meghan je rovnako vidieť iba výnimočne a to buď na obede s kamarátmi alebo pri nákupe na miestnom trhu, zvyčajne sa však s nikým cudzím nerozpráva. 

Odmietli aj privítanie 

Keď sa slávna rodinka do Montecitu prisťahovala, chcel ich privítať aj jeden z blízkych susedov, 88-ročný námorný veterán Frank McGinity. Starý pán im priniesol niekoľko filmov o miestnej histórii a chcel im pomôcť zapadnúť a usadiť sa. K Harrya Meghan sa však vôbec nedostal, hneď pri bráne ho otočila ochranka s tým, že Sussexovci nemajú o návštevu záujem.  

Frank neskrýval sklamanie a čudoval sa, prečo si Harry s Meghan vôbec vybrali práve toto miesto na bývanie. „Je prekvapujúce, že sem prišli bývať. Žijú tu zvyčajne starší ľudia. Obrazne povedané, slony sem prichádzajú zomrieť,“ vyjadril sa.  

Sussexovci si nenápadnú lokalitu so staršími obyvateľmi vybrali asi zámerne, keďže hľadali ticho a pokoj a tiež zjavne dúfali, že starí susedia sa nebudú chcieť s nimi “kamošiť...”  

Súvisiace články

Najčítanejšie