Jasno
24°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Žilnaté ruky Angeliny Jolie vydesili ľudí, a teraz? Umlčala všetkých hejterov!
Zdielať na

Žilnaté ruky Angeliny Jolie vydesili ľudí, a teraz? Umlčala všetkých hejterov!

Zdroj: Profimedia

Extrémne štíhla postava bola celé roky jej poznávacím znamením, no v poslednom období sa všetci zameriavali na jej ruky, ktoré má vychudnuté ako paličky a na nich má až nezdravo vystúpené žily.

Keď sa Angelina Jolie (49) objavila na nedávnom filmovom festivale v Benátkach, okamžite na seba strhla všetku pozornosť. Herečka sa zúčastnila premiéry svojho nového filmu Maria, kde sa zhostila úlohy opernej legendy Marie Callas, informuje brightside.me.

Vystúpené žily sa nedali prehliadnuť  

Jolie prišla na červený koberec v béžovej róbe Tamara Ralph bez ramienok s kožušinovou štólou ozdobenou brošňou, ktorá jej dodávala nádych luxusu. Jej výrazné červené pery, lesklé červené nechty a dymové líčenie s uhladenými vlasmi v blond odtieni tvorili absolútne dokonalý celok. Aj tí najväčší kritici museli uznať, že Angelina vyzerala ako bohyňa. Teda až na ruky a extrémne vystúpené žily, ktoré ľudia vo veľkom komentovali.

View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

Ovplynila ju kritika? 

Ktovie, či sa kritické komentáre dostali až k samotnej herečke, alebo si svoj hendikep všimla sama na zverejnených fotografiách, ale na ďalšej slávnostnej príležitosti už nedala hejterom šancu.  

Angelina sa objavila na červenom koberci opäť, tentokrát na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte, kde mal premiéru jej najnovší film Without Blood - Bez krvi, ktorý sama režírovala. Herečka ohromila v čiernej hodvábnej róbe Dolce & Gabbana s elegantným nariasením na spodku. Pôvabný outfit s nádychom vintage doplnila ešte hodvábnymi rukavicami lakte.  

Či to bola reakcia na hejterov kvôli jej rukám netušíme, isté však je, že vyzerala úžasne a rozhodne si ani za žilnaté ruky kritiku nezaslúži. Nemusí to byť vôbec dôsledkom toho, že by to preháňala v posilňovni a dvíhala ťažké váhy. V jej prípade, ako aj u mnohých ďalších môže ísť skôr o genetickú predispozíciu.  

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie