Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Toto že je krásna Angelina Jolie? Herečka sa kvôli novej filmovej úlohe totálne zmenila, spoznávate ju?
Zdielať na

Toto že je krásna Angelina Jolie? Herečka sa kvôli novej filmovej úlohe totálne zmenila, spoznávate ju?

Zdroj: Profimedia

Už roky patrí medzi najsexi hollywoodske herečky a jej úlohy väčšinou jej krásu a ženskosť iba podčiarkovali. Teraz sa však ukázala na verejnosti tak, ako sme ju doteraz ešte nikdy nevideli!

Angelina Jolie (48) bola vždy považovaná za jednu z najkrajších žien filmového plátna a platilo to tak vo filmoch, ako aj v súkromí. Teraz sa v šatke a okuliaroch premenila na staršiu dámu a naozaj bola na nepoznanie. Pozrite sa, ako ju odfotili paparazzi!

Angelina Jolie prijala s radosťou aj pokorou ponuku na stvárnenie jednej z najväčších osobností opery v histórii, ktorú si zahrá v novom filme režiséra Pabla Larraína. Angelina sa tak v posledných dňoch v uliciach Paríža prevteľuje do gréckej sopranistky Marie Callas, ktorá v tomto meste vo veku 54 rokov zomrela. Jolie sa vo filme objaví dokonca aj v niekoľkých šatách a kožušinách, ktoré umelkyňa skutočne nosila, píše Daily Mail.    

Profimedia

V biografickom filme Maria sa od Angeliny očakáva strhujúci výkon, dokonca sa už teraz hovorí o tom, či za rolu nebude ašpirovať na druhého Oscara. Bol by to však prvý za hlavnú úlohu. Za vedľajší ženský herecký výkon už získala toto ocenenie v roku 1999 za drámu Narušenia.   

Samotná Angelina pristupuje k úlohe zodpovedne: „Beriem veľmi vážne zodpovednosť za Máriin život a odkaz. Dám do toho všetko, aby som sa s touto výzvou popasovala,“ povedala Jolie, ktorá sa už v roku 1998 so cťou popasovala so stvárnením modelky Gii Marie Carangi. Za túto rolu vtedy získala Zlatý glóbus.

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Nakrúcanie tejto filmovej novinky však prebieha aj na iných miestach – v Grécku, Budapešti a Miláne. Scéna, kedy Angelina ako Mária venčí psy, sa však nakrúcala tento týždeň neďaleko Víťazného oblúka vo francúzskej metropole, kde jej robí spoločnosť aj jej syn Maddox, s ktorým je nafotili niekoľkokrát v pauzách medzi natáčaním.  

Napriek tomu, že jej tento look pridáva vek, Angelina vyzerá stále fantasticky a snáď nikto nepochybuje o tom, že film o Marii Callas bude najmä vďaka nej naozaj výnimočný.   

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

View this post on Instagram

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

Súvisiace články

Najčítanejšie