Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Máte pocit, že sa pozeráte na Kate Moss? Omyl! Ide o jej dvojníčku!
Zdielať na

Máte pocit, že sa pozeráte na Kate Moss? Omyl! Ide o jej dvojníčku!

Zdroj: Profimedia

Dvojníčka slávnej modelky je od originálu na nerozoznanie. Mamička dvoch detí sa uchytila v modelingu a stala sa hotovou senzáciou.

Denise Ohnona je 42-ročná mamička dvoch dcér je až neuveriteľne podobná britskej modelingovej ikone Kate Moss (50). Keď sa Denise nastajluje podľa slávnej modelky, naozaj je ťažké odhanúť, ktorá je ktorá, píše nypost.com.

Podobnosť bolá jasná už v puberte 

Denise, ktorú sleduje na Instagrame už viac ako 90-tisíc ľudí, sa stala senzáciou tohtoročného parížskeho týždňa módy. Keď sa objavila na móle počas prehliadky značky Marine Serre, ľudia začali vyťahovať mobilné telefóny, pretože si boli istí, že pred nimi kráča skutočná Kate Moss.   

Ohnona vraj od puberty vedela, že je Kate podobná. Už od šestnástich rokov na ňu na ulici v rodnom Liverpoole pokrikovali, že vyzerá ako Kate Moss. Napriek tomu sa vraj nikdy necítila krásna a s módnou ikonou sa ani neodvážila porovnávať.

Hrôzostrašná nehoda  

Veľkou pohromou pre jej sebavedomie bola vážna dopravná nehoda, ktorá jej zanechala nielen viditeľné stopy na tvári, ale hlavne na duši. „Keď som mala osemnásť, mala som autonehodu. Úplne mi to zničilo tvár, keď ma mama videla v nemocnici, mala som celú tvár rozrezanú. Bolo to naozaj traumatické, dodnes mám jazvy. Roky som nenávidela svoj odraz v zrkadle,“ priznáva Denise, ktorá po zotavení dokonca opustila svoju prácu v obchode s oblečením a našla si takú, kde nebola na očiach zákazníkom.  

Mamička trinásťročnej Elise a osemročnej Anais, ktorá podstúpila štyri rekonštrukcie tváre, hovorí, že stať sa rodičom bolo to najlepšie, čo ju mohlo stretnúť. Až materstvo jej vraj dodalo silu konečne sa pozrieť hlavne do svojho vnútra a ukázať svojim deťom sebavedomú ženu, ktorá si ide na svojimi snami.

View this post on Instagram

A post shared by This Morning (@thismorning)

Profi dvojníčka 

K tomu, aby sa stala profesionálnou dvojníčkou Kate Moss ju prinútil jej kamarát Andy Harmer, majiteľ agentúry Lookalikes, ktorý sa špecializuje na dvojníkov. Vraj si bol po celý čas istý, že má Denise pred sebou úspešnú kariéru.  

„Najskôr som mu pokladala telefón, bola som si istá, že si zo mňa robí srandu. Aj keď mi v minulosti ľudia hovorili, že som podobná Kate, jednoducho som si nemyslela, že mám túto kariéru pred sebou,“ povedala Denise pre Vogue Arabia. Harmer to však nevzdal a trval na svojom. Následne si ju všimol aj fotograf David Leigh Dodd, ktorý jej zavolal a ponúkol, že pre ňu vytvorí všetok obsah na sociálne siete. Jej fotky sa začali šíriť a keď jej zavolali zo značky Marine Serre, bola Denise v šoku.   

Po príchode na parížsky týždeň módy niektorí doslova šaleli. „Ľudia si skutočne mysleli, že som Kate,“ hovorí Denise, ktorá by sa raz s modelingovou legendou rada stretla osobne. Ktovie, možno sa niekedy v budúcnosti spoločne objavia na jednom prehliadkovom móle… 

Súvisiace články

Najčítanejšie