Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Paparazzi nafotili neupravenú Kate Moss, ľudia sú zhrození: Ona že je stále supermodelka?
Zdielať na

Paparazzi nafotili neupravenú Kate Moss, ľudia sú zhrození: Ona že je stále supermodelka?

Zdroj: Profimedia

Aj tesne pred päťdesiatkou pravidelne fotí a predvádza a stále patrí medzi najikonickejšie modelky všetkých čias a to aj napriek tomu, že na nej musia vizážisti či photoshop poriadne popracovať. Bez mejkapu totiž vyzerá horšie, ako ktorákoľvek žena v jej veku.

Kate Moss (49) zarobila za svoju vyše tridsaťročnú kariéru obrovský majetok, no žiaľ, okrem modelingu sa preslávila aj ako milovníčka divokých večierkov a tuhá fajčiarka. Aj keď sa v poslednom období vyjadrila, že presedlala na zdravší životný štýl, tej najväčšej neresti - cigaretám, zjavne holduje stále, čo dokazujú aj tieto aktuálne paparazzi zábery, infomuje The Sun.

Profimedia

Fotografi zachytili Kate v uliciach Londýna, konkrétne pred reštauráciou Cecconi, kde sa stretla so svojím otcom a bratom. Pred podnikom si hneď zapálila cigaretu a práve vtedy ju zachytili paparazzi. Kate vyzerala úplne inak, ako sme na ňu zvyknutí z rôznych reklamných kampaní. Roky nezdravého životného štýlu, ponocovanie a najmä fajčenie zanechali na modelke viditeľné stopy a zblízka pripomínala skôr starenku ako stále aktívnu modelku.   

Profimedia

V minulom roku, keď predstavila svoju wellness značku Cosmoss povedala, že keď sa o seba začala starať, začali sa veci meniť. Vyzerá to tak, že vyhrať nad jej najväčším zlozvykom sa jej nepodarilo.  

Ľudia sú jej zábermi bez mejkapu zhrození a pre mnohých sa stala odstrašujúcim príkladom. Práve Kate je dôkazom toho, že ak sa o seba a o svoje zdravie nestaráte, nepomôže vám ani obrovský majetok a luxusná kozmetika či najrôznejšie procedúry...  

View this post on Instagram

A post shared by ????.???? (@epmg.fiji)

Súvisiace články

Najčítanejšie