Jasno
15°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Norin exmanžel zmenený na nepoznanie: Versače, si to ty?
Zdielať na

Norin exmanžel zmenený na nepoznanie: Versače, si to ty?

Zdroj: TV JOJ

Hviezdou tohtotýždňovej Bez servítky je práve Nora Kabrheľová. Okrem chutnej večere pre svojich hostí však čo-to prezradila aj zo svojho súkromia. Nevynechala z neho ani svojich bývalých...

Hoci je už niekoľko rokov na dôchodku a na televíznych obrazovkách sa objavuje skôr sporadicky, Nora má stále množstvo fanúšikov, ktorí sú na ňu stále zvedaví. A bývalá boháčka z Pereša v šou Bez servítky opäť perlila!

​Okrem komentovania jedla si totiž rypla aj do svojich exmanželov. "Mužov som mala štyroch, jeden väčší ko**t ako druhý, ale to nevadí...“ zavtipkovala na adresu svojich ex. Nora si svoje užila najmä pri Braňovi Mojsejovi, s ktorým sa pred rokmi stali veľmi populárni. Po rozvode našla, prekvapivo lásku u Františka Kabrheľa prezývaného aj Versače. Dvojica sa spoznala pred mnohými rokmi, keď Versače účinkoval v istej reality šou, v ktorej boli hviezdami práve Mojsejovci. Nora sa s Versačem zosobášila, no ich šťastie netrvalo dlho a dvojica sa rozviedla. Hoci si istý čas po rozvode nevedeli prísť na meno, neskôr našli spoločnú reč a sú opäť priatelia. 

Vlasatý seladón

Versače po rozvode prešiel naozaj radikálnou zmenou imidžu! Pred pár rokmi si dal nastreliť vlasy, takže sa aktuálne pýši naozaj bohatou blonďavou hrivou! Fešák s vyšportovanou postavou žije už niekoľko rokov v zahraničí a užíva si každý jeden deň plnými dúškami!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Feri Kabrheľ (@feri_kabrhel)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Feri Kabrheľ (@feri_kabrhel)

​Takto vyzeral Versače v minulosti...

Súvisiace články

Najčítanejšie