Zatiahnuté
16°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Ako si nájsť ľahšie prácu? Stačila drobná zmena v životopise a ženu zahrnuli ponukami
Zdielať na

Ako si nájsť ľahšie prácu? Stačila drobná zmena v životopise a ženu zahrnuli ponukami

Zdroj: Profimedia

Najmä čerství absolventi škôl majú často problém nájsť si dobré zamestnanie. Táto žena si vďaka malej finte mohla nakoniec z niekoľkých zaujímavých pracovných ponúk vyberať!

25-ročná Angličanka Cerys Gardiner sa podelila o malú zmenu, ktorú môžete urobiť vo svojom životopise aj vy a výsledkom môže byť to, že si oveľa rýchlejšie nájdete dobré pracovné miesto, píše Daily Star.

Malá zmena jej priniesla úspech 

Novopečená manažérka marketingu zámerne nenapísala do CV dátum ukončenia vysokoškolského štúdia. Chcela sa tak vyhnúť predsudku niektorých zamestnávateľov, ktorí nemajú dôveru k čerstvým absolventom. Stačilo len vynechať tento detail a mladá žena sa nestačila diviť. V priebehu dvoch týždňov dostala hneď deväť pozvánok na pohovory a nakoniec aj štyri ponuky práce.  

So svojou skúsenosťou sa podelila na sociálnej sieti, pretože je presvedčená, že presne toto môže pri hľadaní práce pomôcť mnohým mladým ľuďom.   

„Mala som 23 rokov a uchádzala som sa o pozície marketingovej manažérky a uvedomovala som si, že môj budúci zamestnávateľ by mohol byť zaujatý. Hoci som mala šesť rokov praxe v odbore, promovala som len tento rok, keďže som päť rokov študovala popri zamestnaní na plný úväzok,” vysvetľuje.   

„Nemôžem uveriť, že v dnešnej dobe ľudia stále riešia vek. Poznám ľudí, ktorí sú dvakrát starí ako ja a sú neužitoční v tom, čo robia. Naopak, sú ľudia ešte mladší ako ja a sú neuveriteľne šikovní a pracovití,” dodáva mladá žena, ktorá za tento príspevok získala tisícky lajkov a súhlasných komentárov.  

Súhlasíte s jej názorom aj vy?    

@marketingbycerys Replying to @Sahara Simpson here’s my CV template? #cvtips #cvtemplate #cvtipsandtricks #jobsearch #jobapplication #careeradvice #careertiktok #youngprofessional #careergoals #corporatelife #jobhunting #newjob ♬ original sound - cerys?| marketing & careers

Súvisiace články

Najčítanejšie