Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
5 znamení, ktoré choroby v septembri obídu: Patríte k nim?
Zdielať na

5 znamení, ktoré choroby v septembri obídu: Patríte k nim?

Zdroj: pixabay.com/StockSnap

Zdravie je pre každého z nás asi to najdôležitejšie. Ktorým znameniam zverokruhu budú v septembri hviezdy priať, aby ich choroby obchádzali? Najmä týmto piatim!

September prináša veľa zmien do našich životov. Pomaličky sa končí leto, deti sa vracajú do škôl a mnohí po voľnejšom lete začínajú opäť naplno makať aj v práci. Ľuďom narodených v týchto piatich znameniach budú priať aj hviezdy a po zdravotnej stránke budú na tom oveľa lepšie ako iní. Ktorí?

Ako sa o svoje zdravie stará moderátorka Karin Haydu? 

​Panna

Mali by ste pocítiť nárast vitality a celkovo fyzickej kondície. September je pre vás ideálny čas, aby ste sa zamerali na pravidelný pohyb, zdravú stravu a duševnú pohodu. Ak máte problémy so spánkom, je ideálny čas zmeniť to a nastaviť sa na pravidelný režim, ktorý vám len prospeje. 

Býk

Čaká vás pomerne pokojný mesiac, čo sa veľmi pozitívne odzrkadlí na vašom zdraví. Budete sa cítiť vyrovnane a bez stresu. Aj preto by ste mali viac relaxovať, aby ste vyvážili pracovný a osobný život. 

Škorpión

Ak postrehnete výrazné zlepšenie fyzickej kondície, vôbec sa tomu nečudujte! Budete mať silu na to, aby ste prekonali všetky zdravotné problémy, ktoré vás v minulosti trápili. Psychická pohoda vás bude motivovať k pravidelnému športovaniu a starostlivosti o seba. 

pixabay.com

Lev

Budete prekypovať vitalitou a silou! Ak premýšľate nad novými, zdravšími návykmi, september je ideálny čas začať a následne v nich aj pokračovať. Budete mať dobrú náladu, odolnosť voči stresu a príval energie by ste mali využiť aj na rôzne športové aktivity. 

Kozorožec

Váš zdravotný stav by sa mal výrazne zlepšiť, najmä ak trpíte rôznymi chronickými problémami. Aj preto vám hviezdy radia, aby ste sa zamerali na svoju fyzickú a duševnú pohodu. Mohli by ste sa začať zdravšie stravovať a do rutiny zaradiť aj pravidelný pohyb a následne regeneráciu, aby ste si energiu udržali aj na ďalšie týždne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie