Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Bagárová v šoku: Jej ex musí opustiť Česko a...Styky s mafiou?
Zdielať na

Bagárová v šoku: Jej ex musí opustiť Česko a...Styky s mafiou?

Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Odkedy bola Monika Bagárová vo vzťahu s uzbeckým športovcom Makhmudom Muradovom už prešli už dva roky. Dvojica má však spolu dcéru Rumiu a tá sa vždy teší, keď môže tráviť čas so svojím otcom. Vyzerá to však tak, že toho spoločného času bude čoraz menej...

Bola to Monikina veľká láska, z ktorej sa narodila vytúžená spoločná dcéra Rumia. Hoci to medzi speváčkou a zápasníkom dlho vyzeralo, že ich nič nedokáže rozdeliť, stal sa opak. Dvojica sa to po prvom rozchode snažila ešte raz dať dokopy, no ani druhý pokus im nevyšiel a v roku 2022 sa ich cesty nadobro rozišli. 

​Hoci Muradov bol často v zahraničí, vždy keď mohol, prišiel stráviť nejaký čas práve so svojou dcérou. Zdá sa, že týmto chvíľam bude koniec. Podľa webu super.cz musí Muradov opustiť Česko. Prečo? Má vraj styky s organizovanou zločineckou skupinou a predstavuje hrozbu pre českých občanov a ohrozuje bezpečnosť štátu. Zápasníkovi totiž zamietli povolenie na prechodný pobyt v Česku, a to aj napriek tomu, že oňho dlhodobo žiadal. Odbor azylovej a migračnej politike mu ho v máji jednoducho neudelili. Zápasník sa proti rozhodnutiu bránil tým, že podal žalobu. Súd mu však nevyhovel.

Bude sa brániť

Vyzerá to tak, že zápasník tak príde o možnosť pravidelného styku so svojou dcérou… V Česku sa totiž bude síce môcť zdržiavať, ale iba 90 dní v rozpätí pol roka! "Nie je to prvýkrát, čo mi papiere zamietli, ale bojujem ďalej, pretože na to mám nárok a viem, že som nič neurobil. Nie je to fér, budem bojovať ďalej," vyjadril sa pre web super.cz Muradov. 

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie