Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bagárovej najsmutnejšie Vianoce: Priznala bolestivý rozchod s Muradovom!
Zdielať na

Bagárovej najsmutnejšie Vianoce: Priznala bolestivý rozchod s Muradovom!

Zdroj: Instagram/MB

Už dlhší čas sa špekulovalo o tom, že vo vzťahu Moniky Bagárovej a bojovníka Makhmuda Muradova niečo nie je v poriadku. Hoci sa speváčka snažila, aby im to klapalo, dvojica sa rozišla.

Monika a Muradov tvorili spokojný a šťastný pár bez zbytočných škandálov. Napriek tomu sa o nich z času načas objavili špekulácie, že im to neklape. Bagárová donedávna všetky špekulácie odmietala.

​Vyzerá to tak, že medzi dvojicou to naozaj dlhšie neklapalo. Hoci sa snažili urobiť všetko pre to, aby zostali spolu, napokon sa im to nepodarilo! “Niekedy vám veci v živote nevychádzajú tak, ako by ste si priali, aj napriek tomu, že ste bojovali do poslednej chvíle. Myslím, že je fér vám povedať, že už nie sme rodina... S Machom sme sa rozišli z množstva dôvodov. Obaja sa ale budeme snažiť, aby Ruminke v živote nechýbal úsmev a radosť zo života… Je to vec, ktorá bolí a nie je jednoduché o nej hovoriť. Nikdy pre mňa nebolo nič viac ako láska a rodina. Priznávam otvorené, že potrebujem čas na to, dať sa dokopy…” priznala smutne Monika. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie