Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Ešte nikdy nebol taký SEXI: Ženy sú z reklamy s Davidom Beckhamom úplne paf
Zdielať na

Ešte nikdy nebol taký SEXI: Ženy sú z reklamy s Davidom Beckhamom úplne paf

Zdroj: Profimedia

Bývalý hviezdy futbalista sa v reklamách na rôzne produkty objavil už niekoľkokrát, tá najnovšia si však získala najväčšiu pozornosť. Nuž, David zreje ako víno, zhodujú sa fanúšičky.

49-ročný David Beckham sa objavil v novej reklame značky Nespresso a fanúšičky zostali vo vytŕžení, píše whatsnew2day.com.

Pracovitý a sexi 

Bývalý futbalista sa vo videu ukáže iba v tielku krátko po prebudení. Pri obliekaní vloží kapsulu do kávovaru a kým je káva hotová, zvládne dokonale vyžehliť košeľu. V reklame ukáže aj svoje početné tetovania a jeho zasnený pohľad, zatiaľ čo ochutnáva prvý dúšok napenenej kávy, dostane všetky fanúšičky do kolien. Video s titulkom „Šťastný pondelok“ získalo počas niekoľkých hodín státisíce laikov a ocenili ho najmä ženy.  

Profimedia

Hoci ide o reklamu a v reálnom živote si David určite košele nežehlí, najmä na ženské fanúšičky to zaúčinkovalo na sto percent, podobne, ako keď jeho manželka Victoria ukázala, ako polonahý opravuje televízor.

David sa pripojil k reklamnej kampani Nespresso v novembri minulého roka, čím sa pridal k takej hviezde ako George Clooney a hviezda Bridgerton Simone Ashley. Povráva sa, že značka im vyplatila doslova kráľovské odmeny, takže sa nikto nečuduje, že neodolali.  

Čo poviete na novú reklamu s Davidom Beckhamom vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie