Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Mala 3 roky, keď prišla o otca: Dcéra Petra Muka je už plnoletá
Zdielať na

Mala 3 roky, keď prišla o otca: Dcéra Petra Muka je už plnoletá

Zdroj: Profimedia

Noemi bola maličká, keď jej otec Petr Muk tragicky zomrel. Dcéra slávneho českého speváka pred pár dňami oslávila 18. narodeniny a vydala sa v otcových šľapajach...

Na konte má množstvo skladieb, ktoré si verejnosť aj jeho fanúšikovia budú navždy pospevovať. Nebyť nehody v roku 2010, Petr Muk by bol stále medzi živými a tvoril nové hity. Zanechal po sebe manželku Evu, s ktorou má dcéru Noemi, ktorá mala v čase jeho smrti len tri roky. 

Z malej Noemi však už vyrástla veľká slečna, ktorá nedávno oslávila plnoletosť. A svojmu kedysi slávneho otcovi je veľmi podobná! Študuje na konzervatóriu v Bratislave a je z nej speváčka. Každý rok totiž vystupuje na festivale, ktorý je venovaný ako spomienka na Muka.

Slávne priezvisko jej nepomohlo

Hoci zdedila hudobné gény práve po ňom, otcovo slávne priezvisko bolo pre ňu skôr príťažou. Pre český web blesk.cz totiž priznala, že to práve kvôli nemu nemala na škole najľahšie. "V prvom ročníku som s tým bojovala. Nie je to podľa mňa pre žiadne dieťa ľahké, ktoré pomyselne kráča v tieni slávneho otca. Aj som si poplakala. Musela som sa tomu ale postaviť. Robím to, pretože ma to baví a nie kvôli ostatným," priznala Noemi. 

Petr Muk s dcérou

Petr Muk s dcérou

ČTK/ShowPix

Súvisiace články

Najčítanejšie