Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Aj bez cvičenia sa dá schudnúť: Takto sa to tejto Slovenke podarilo
Zdielať na

Aj bez cvičenia sa dá schudnúť: Takto sa to tejto Slovenke podarilo

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Časy, kedy mala sestra Silvie Kuchrenko kilá navyše sú preč! Hoci sa dlhé roky snažila zhodiť prebytočné kilogramy, podarilo sa jej to až vďaka tomuto!

Silviina sestra Štefánia sa aktuálne pýši krásnou ženskou postavičkou. Atraktívna blondína sa pochválila, že sa jej podarilo zhodiť viac ako 15 kilogramov. Ako? 

​Naozaj bombastickou chudnúcou premenou sa môže pochváliť setra Kucherenko. Štefánii sa za niekoľko mesiacov podarilo zhodiť nadbytočné kilá a aktuálne sa pýši naozaj peknou ženskou figúrou. Pritom v minulosti vyskúšala už rôzne diéty, no zanfugovalo u nej niečo úplne iné!

Pomohol jej čaj na chudnutie

Jej sestra totiž ponúka ženám špeciálny čaj na chudnutie, ktorý aj ona začala piť. A výsledky sa u nej skutočne aj dostavili. Štefánie aktuálne váži okolo 50 kilogramov, a to najmä vďaka popíjaniu spomínaného čaju. Necvičí a jediné, čo na svojej životospráve zmenila bolo, že začala jesť pravidelne, neskoro večer tiež neje a dáva prednosť oveľa menším porciám ako kedysi. ​"Viem, že váha žien je večný problém. A preto som chcela niečo naozaj účinné, čo podporuje trávenie a reálne spaľuje tuky...Tento čaj je primárne určený pre ženy, ktoré chcú zhodiť a zredukovať svoju váhu..." priznala v minulosti Silvia. Že naozaj funguje je poriadne vidieť práve na jej sestre..

Instagram/official_silviakucherenko

Súvisiace články

Najčítanejšie