Zatiahnuté, dážď
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Herectvo zavesila na klinec, je z nej žienka domáca: Po kráske niet stopy
Zdielať na

Herectvo zavesila na klinec, je z nej žienka domáca: Po kráske niet stopy

Zdroj: Instagram/camerondiaz

Bývalá modelka a populárna herečka sa pred viac ako desiatimi rokmi rozhodla, že skončí s herectvom a bude sa venovať rodine. Byť ženou v domácnosti a venovať sa vlastnému podnikaniu s vínom Cameron Diaz napĺňa a už ani tak nedbá na to, ako v bežný deň vyzerá...

Preslávila sa ako modelka, ktorú však postupne začalo baviť aj hranie. Po rôznych menších rolách sa aj z Cameron Diaz stala áčková hviezda, ktorí zažiarila v mnohých romantických komédiách. 

Pred vyše desiatimi rokmi si však povedala, že s herectvom skončí a svoj čas bude venovať práve svojej rodine. V roku 2015 sa vydala za hudobníka Benjiho Maddena, s ktorým sú stále šťastní. K dokonalej rodine im však chýbali deti. Hoci bola blondína dlhé roky presvedčená o tom, že ich ku šťastiu nepotrebuje, aj u nej začali tikať biologické hodiny. Počať vlastné dieťa sa im však, napriek rôznym pokusom, nepodarilo. Aj preto si manželia nechali vynosiť dieťa náhradnou matkou. Pred štyrmi rokmi sa im narodila dcéra Raddix a začiatkom roka chlapček s menom Cardinal. 

Rodičovstvo ju zmenilo

Cameron všetok svoj čas venuje práve svojim dvom deťom a na seba jej ako každej matke malých detí, zostáva málo času. Paparazzi ju pred pár dňami nafotili, ako kočíkuje svojho syna spoločne s manželom. Diaz mala na sebe neforemný sveter, vlasy obyčajne stiahnuté do copu a na tvári dioptrické okuliare. V dave by svojím nedbalým štýlom určite nevzbudila žiadnu pozornosť. Vyzerá to tak, že bývalá modelka už tak detailne nedbá na to, ako vyzerá, keď ide medzi ľudí. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Tonight Show (@fallontonight)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa AVALINE (@avaline)

Súvisiace články

Najčítanejšie