Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Slávna modelka predviedla top postavu v bikinách, ale... Čo jej to spod plaviek vytŕča?
Zdielať na

Slávna modelka predviedla top postavu v bikinách, ale... Čo jej to spod plaviek vytŕča?

Zdroj: Profimedia

Aj po päťdesiatke je stále žiadanou modelkou a pýši sa dokonalými a pevnými krivkami. Na najnovších záberoch z pláže však ľuďom neunikol zvláštny detail. Vidíte to aj vy?

Modelka Naomi Campbell (54) len nedávno priznala, že jej dve deti vynosila náhradná matka. Hoci rodičovstvo ju nesmierne napĺňa, je jasné, že tak ako každá mama, aj ona potrebuje oddych a relax. Naomi sa tak počas dovolenky stretla s kamarátkami na jachte a predviedla dokonale vytvarovanú postavu v zlatých bikinách, píše pagesix.com.

Ako väčšina modeliek z jej generácie, ani ona nedá dopustiť na jogu a pilates. Naomi je navyše roky vegetariánka a pravidelne pije čerstvé ovocné a zeleninové šťavy. Zdravý životný štýl a pravidelný pohyb u nej funguje na sto percent, postavu má snáď ešte lepšiu ako za mladých čias. 

Profimedia

Naomi bola v zlatých bikinách neprehliadnuteľná, no na záberoch ľudí upútalo niečo zvláštne v jej bikinových nohavičkách. Kým niektorí tipovali, že jej presvitá ochlpenie, iní si myslia, že je to len súčasť retiazky, ktorú má na bruchu a jeden z príveskov jej jednoducho zostal v spodnom diele plaviek.  

Nech je to už akokoľvek, na svoj vek vyzerá Naomi Campbell fantasticky, čo poviete?  

Profimedia

Súvisiace články