Jasno
23°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Koniec tajností okolo narodenia jej detí: Naomi Campbell konečne priznala, ako prišli na svet
Zdielať na

Koniec tajností okolo narodenia jej detí: Naomi Campbell konečne priznala, ako prišli na svet

Zdroj: Profimedia

Mamou sa stala až po päťdesiatke, no celé roky tajila, akým spôsobom sa k nej dostali, až doteraz!

54-ročná supermodelka šokovala svet v roku 2021, keď oznámila, že sa stala mamou dcérky, pričom nezdieľala žiadne ďalšie informácie. Naomi si súkromie odjakživa veľmi chránila, ani o tejto veľkej novinke v jej živote takmer nikto nevedel. Paparazzi ju niekoľkokrát odfotili na prechádzke s kočíkom, no dievčatko sa rozhodla ukázať svetu až po dlhých deviatich mesiacoch. Rovnako prekvapivo a nečakane oznámila svetu aj narodenie druhého dieťatka - syna, ktorého privítala v minulom roku.

Naomi sa k podrobnostiam nevyjadrovala, no vyvrátila rôzne špekulácie, keď pri narodení dcérky vyhlásila, že dievčatko nebolo adoptované, pripomína metro.co.uk. „Je to moje dieťa,“ vyhlásila vtedy bez ďalších podrobností, rovnako tak to bolo aj pri synovi. Zmenilo sa to až teraz, keď sa šťastná mamina o deťoch a materstve rozhovorila viac.  

Keď sa jej v The Times v nedávnom rozhovore pýtali na materstvo, modelka potvrdila, že obe jej deti vynosila náhradná matka.

View this post on Instagram

A post shared by Dr .?Naomi Campbell (@naomi)

Hoci topmodelka mala niekoľko partnerov aj dlhodobých vzťahov, po založení rodiny s nimi zjavne netúžila a matkou sa stala až po päťdesiatke. Materstvo ju ale poriadne zmenilo a podľa jej vyjadrení je jasné, že teraz by už tak dlho rozhodne nečakala.  

Deti ju úplne zmenili 

Naomi totiž vyzvala mladých ľudí, aby zvážili založenie vlastnej rodiny napriek tomu, aké drahé a náročné to môže byť. "Počula som veľa mladých dievčat, ktoré hovorili, že možno nechcú deti, a ja som im povedala: Zmeníte názor. Budete chcieť byť mamou,“ povedala supermodelka. „Chápem, že z ekonomického hľadiska je to ťažké, Ale moja mama nemala nič a zvládla to. Stojí to za to. Je to úžasné,” pochvaľovala si úlohu mamy modelka.

View this post on Instagram

A post shared by @starcelebkids

Naomi ďalej prezradila, že jej deti sú pre ňu najdôležitejšie, preto má do budúcnosti aj rôzne obavy. “Dúfam v lepší svet pre svoje deti. Sú pre mňa 110-percentnou prioritou. Musím tu byť pre ne v ich prvý deň v škole," vyhlásila a dodala: "Musíme sa spoliehať na mladú generáciu, že zmení tento svet. Viac ako nám verím svojim deťom, že urobia správnu vec," uzavrela Naomi, ktorá zrejme prežíva najkrajšie a najspokojnejšie obdobie v živote.    

Súvisiace články

Najčítanejšie