Zatiahnuté
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Rakovina jej zožiera telo, no to nestačí: Ďalšia rana pre umierajúcu Brendu!
Zdielať na

Rakovina jej zožiera telo, no to nestačí: Ďalšia rana pre umierajúcu Brendu!

Zdroj: Profimedia.sk

Bývalá hviezda Beverly Hills 90210 už niekoľko rokov bojuje s rakovinou, ktorá sa už nedá vyliečiť. Napriek tomu sa nevzdáva a bojuje so všetkých síl. Hoci ju choroba vyčerpáva, herečka nemá pokoj a musí bojovať aj s bývalým manželom, s ktorým sa rozvádza.

Shannen Doherty má rakovinu prsníkov vo štvrtom štádiu, ktorá sa jej rozšírila po tele. Populárna herečka vie, že sa nevylieči a postupne sa pripravuje na svoju smrť. Sústreďuje sa najmä na to, aby dala všetko do poriadku a jej najbližším po jej smrti nezostali starosti s jej vecami a majetkom... 

Najviac ju však vyčerpáva práve boj s bývalým. S Kurtom Iswarienkom tvorila pár viac ako 11 rokov, no na jar 2023 Shannen požiadala o rozvod, keďže ju mal podviesť. Súd ich však stále nerozviedol. Dôvod? "Nie je správne, že Kurtovi dovolili predlžovať náš rozvod v nádeji, že umriem skôr, než mi bude musieť zaplatiť, zatiaľ čo on si bude naďalej žiť svoj život a vyhýbať sa zodpovednosti voči svojej umierajúcej manželke..." znie vyjadrenie Doherty v súdnym dokumentoch, ktoré získal časopis People. Herečka od exmanžela žiada, aby jej mesačne platil sumu 14 000 eur, ktorá má pokryť je potreby počas choroby. Rovnako žiada aj o zaplatenie súdnych poplatkov vo výške cez 120 000 eur. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @love4shannen

Súvisiace články

Najčítanejšie