Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vie, že jej koniec sa blíži: Shannen Doherty sa v posledných dňoch sústreďuje najmä na TOTO
Zdielať na

Vie, že jej koniec sa blíži: Shannen Doherty sa v posledných dňoch sústreďuje najmä na TOTO

Zdroj: Instagram/SD

Aj keď so zákerným ochorením bojuje ako levica, veľmi dobre vie, že zázraku sa už asi nedočká. Seriálová Brenda musí čeliť krutej realite a sústreďuje sa najmä na to, aby pred svojím odchodom dala všetko do poriadku.

Herečka Shannen Doherty (52), ktorú najviac preslávila úloha Brendy Walsh v kultovom seriáli Beverly Hills 902 10, prezradila fanúšikom, že teraz sa sústreďuje najmä na to, aby pred smrťou dala všetky veci do poriadku, aby to jej milovanej mame čo najviac uľahčila a nezanechala jej starosti navyše, informuje foxnews.com.

Pripravuje sa na koniec...  

Shannen sa s ľuďmi delí o svoje pocity počas náročného boja s rakovinou v podcaste s názvom “Poďme byť úprimní”, kde nedávno porozprávala napríklad o tom, koho chce a koho nechce na svojom pohrebe. Hoci nedávno neskrývala nadšenie z novej liečby, ktorá jej začala zaberať, teraz ju už optimizmus opäť opustil a prezradila, že sa pred smrťou sústreďuje na to, aby bolo všetko zariadené a aby jej blízkym nezostali starosti s jej vecami.  

„Mojou prioritou je v tejto chvíli moja mama. Viem, že pre ňu bude ťažké, keď zomriem skôr ako ona,“ povedala a dodala, že „vyčistila“ svoje skladovacie priestory aj svoje domy práve preto, aby to jej mama mala jednoduchšie. „Nechcem, aby mala veľa vecí na riešenie. Nechcem, aby mala štyri úložné priestory plné nábytku,“ vysvetlila.

Herečka tiež prezradila, že si nedávno zbalila veci v Tennessee, kde chcela žiť a chovať kone. Jej snom bolo vybudovať útočisko pre kone, ktoré ich majitelia opustili, pretože sú príliš starí alebo chorí. „Balila som veci a začala som plakať. Cítila som, že sa vzdávam svojho sna, a premýšľala nad tým, čo to pre mňa znamená. Znamená to, že sa vzdávam života? Že hádžem uterák do ringu?“ pýtala sa Shannen samej seba.  

Nakoniec ale uznala, že predať nehnuteľnosť bol dobrý nápad, a peniaze použije napríklad na to, aby išla s mamičkou na dovolenku. Nemusí tak navyše míňať peniaze, ktoré už odkázala svojim blízkym, aby o nich po jej odchode bolo dobre postarané...   

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie