Zatiahnuté
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Najstaršia živá Barbie podstúpila viac ako 150 plastických operácií: Pozrite sa, ako vyzerá!
Zdielať na

Najstaršia živá Barbie podstúpila viac ako 150 plastických operácií: Pozrite sa, ako vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Túžba po dokonalom výzore bábiky Barbie jej spôsobila závislosťou na úpravách tváre aj postavy. Na rôzne vylepšenia minula hotový majland a to vraj ešte ani náhodou neskončila!

53-ročná Rachel Evans je považovaná za najstaršiu ženu, ktorá sa silou mocou snaží priblížiť populárnej bábike. Britka sa kvôli početným plastickým operáciám zmenila na nepoznanie. Má upravené kontúr tváre, nos, prsia, pravidelne si necháva vpichávať botox a dokonca si nechala upraviť aj kútiky úst, aby sa stále usmievala, rovnako, ako jej vzor, informuje hollywoodreporter.com.

;t=6s

Niektorí štíhlu blondínku považujú za blázna, ostatní fascinuje a sledujú jej príbeh na sociálnych sieťach. Rachel sa netají tým, že pre svoj sen urobí čokoľvek. Má za sebou cez 150 plastických operácií a túži po ďalších. Aj keď milovníčka ružovej farby vyzerá na prvý pohľad šťastne a bezstarostne, skutočnosť je iná.  

Rachel upadla do depresií, keď jedno z dvojčiat porodila mŕtve. Postupom času na tom bola tak zle, že aj jej dlhoročný vzťah smutnú udalosť neprekonal a nakoniec sa rozpadol. Stala sa matkou samoživiteľkou, začala na sebe pracovať, aby všetko zvládala a v momente, keď sa už cítila lepšie, spáchala samovraždu jej sestra. To všetko vyústilo v anorexiu a ďalšie zdravotné problémy.   

Profimedia

Boli to práve plastické operácie a cieľ stať sa legendárnou Barbie, ktoré blonďavej influencerke pomohli zvládnuť ťažké časy. Živá Barbie sa okrem vzhľadu zameriava aj na to, aby bola zdravá a fit. Denne nabehá cez 12 kilometrov a vo fitku je ako doma, rovnako sa aj veľmi striedmo a diétne stravuje.  

Zaujímavosťou je, že sa stala jednou z prvých žien nad 35 rokov na britskej kulturistickej scéne a je držiteľkou niekoľkých kulturistických titulov.  

Rachel tvrdí, že na svojom dokonalom vzhľade bude pracovať až do konca života. “Nikdy sa nezmierim s vráskami a nechám si vpichávať botox pokojne aj v osemdesiatke,” vyhlásila. 

Súvisiace články

Najčítanejšie