Zatiahnuté
19°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Do vylepšenia vzhľadu investovala tisíce: Škótka je vraj snom každého muža
Zdielať na

Do vylepšenia vzhľadu investovala tisíce: Škótka je vraj snom každého muža

Zdroj: Instagram/_meganlouisex

Podstúpila niekoľko zákrokov a vylepšení a vôbec to neľutuje. S novým vzhľadom je podľa jej vlastných slov najžiadanejšou ženou v celom Škótsku. Je to naozaj tak?

28-ročná Megan Thomson zo Škótska do svojho vzhľadu investovala už viac ako 20-tisíc libier a vraj teraz po nej muži doslova šalejú. S úpravami svojho vzhľadu však ani náhodou neskončila a do budúcna plánuje ďalšie zákroky, píše portál uk.news.yahoo.com.

„Mám za sebou tri plastiky prsníkov. Jedna z nich sa nepodarila, mala som po nej asymetrické prsia. Potrebovala som teda ešte jeden zákrok. Ten už som radšej na odporúčanie absolvovala na renomovanej klinike v Turecku,“ uviedla žena, ktorá si okrem toho nechala urobiť aj nové zuby, upraviť pery a nos, v tvári má výplne.

Vyzerať dobre podľa nej zaberá veľa času. Muži vraj milujú dokonalosť, preto pravidelne chodí na manikúru, pedikúru a na kozmetiku alebo ku kaderníčke. V tetovacom štúdiu je tiež ako doma.   

„Každé tetovanie mi prináša určité potešenie. Ťažko sa to vysvetľuje, ale je to pre mňa neskutočne príjemné. Ten pocit je neopísateľne dobrý,“ pokračovala. Každý deň odpovedá na správy mužov, ktorí ju pozývajú na rande alebo žiadajú o ruku. Na všetky správy už nestíha odpovedať a tvrdí, že len vďaka plastikám sa z nej stala tak žiadaná žena. „Som single a čakám na toho pravého. To mužov ešte viac privádza k šialenstvu. Keď ich odmietnem, majú ešte väčší záujem. Je to celkom úsmevné,“ myslí si.

Vďaka svojmu vzhľadu tiež dostáva ponuky na spoluprácu a zarába si slušné peniaze. Investície do vzhľadu teda neľutuje a tvrdí, že to bolo najlepšie rozhodnutie.   

„Mám pár plánov na podnikanie a verím, že sa mi podaria. Keď si niečo zmyslím, idem si za tým, kým to nedosiahnem. Rada by som pre seba a dcéru zaistila dostatok financií, aby sme mali čas jedna na druhú a na objavovanie krás po celom svete,“ dodala na záver vraj najpríťažlivejšia Škótka.  

Súvisiace články

Najčítanejšie