Skoro jasno
30°
Bratislava
Ladislav
27.6.2024
Celé 4 roky ju nikto na verejnosti nevidel: TOTO je šokujúca premena bulharskej princeznej!
Zdielať na

Celé 4 roky ju nikto na verejnosti nevidel: TOTO je šokujúca premena bulharskej princeznej!

Zdroj: Profimedia.sk

Je to naozaj tá istá žena? Presne to si mnohí zrejme povedali pri pohľade na radikálnu premenu bulharskej princeznej Kaliny.

Stráni sa verejnosti, aj preto Kalinu celé štyri roky nikto medzi ľuďmi nevidel. Až koncom mája sa objavila spoločne s manželom a synom na istom pohrebe. A ľudia neverili, že ide o jednu a tú istú ženu. Prečo? 

Z jemnej ženy sa totiž stala chodiaca hora svalov! Kalina je jediná dcéra a piate dieťa kráľa Simeona a kráľovnej Margarity. V minulosti študovala na viacerých vysokých školách, milovala umenie a módu, najmä tradičné bulharské kostýmy. Pre svojský cit pre módu ju mnohí považovali za ikonu. Titulky miestnych novín začala plniť už pred dvadsiatimi rokmi, keď jej tvár, vďaka plastického chirurgovi, prešla radikálnou premenou. To si aspoň mnohí mysleli. Kalinin manžel sa však svojej polovičky zastal a tvrdil, že za všetkým je rozsiahla infekcia, ktorá sa veľmi rýchlo šírila na jej tvári. Bola to operácia na jej záchranu, ktorá spôsobila to, že sa jej zmenila tvár. Kalina bola stredobodom pozornosti aj vďaka extravagantnému oblečeniu, ktoré nosila všade, kde sa objavila. Hoci už roky miluje fitnes, vyzerá to tak, že 52-ročná žena cvičeniu naplno prepadla. Svedčia o tom aj jej aktuálne fotky, na ktorých má svaly, za ktoré by sa ani muž nehanbil. 

Toto je aktuálna fotka princeznej Kaliny...

Profimedia.sk

​Pred pár rokmi vyzerala výstredne, no nemala toľko svalov...

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie