Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Manželstvo Justina a Hailey Bieberovcov sa otriasa v základoch: Rozvod je vraj na spadnutie
Zdielať na

Manželstvo Justina a Hailey Bieberovcov sa otriasa v základoch: Rozvod je vraj na spadnutie

Zdroj: Instagram/justinbieber

Nie je to prvýkrát, čo sa hovorí, že ich šesťročné manželstvo prechádza vážnou krízou. Budú sa Justin Bieber a Hailey Baldwin Bieber rozvádzať?

Dvojica sa zosobášila v roku 2018 po niekoľkých rokoch chodenia, kedy sa schádzali, ale aj rozchádzali. Mnohí si myslela, že spevák si modelku zobral len preto, aby zabudol na svoju veľkú lásku Selenu Gomez. Dokonca sám Justin v niekoľkých zahraničných rozhovoroch tvrdil, že začiatok ich manželstva bol naozaj nároční a hľadali si k sebe cestu...

​Odvtedy prešli niekoľkými krízami a o nejakom idylickom manželstve nemôže byť reč. 30-ročný Bieber celý svoj dospelý život bojuje s rôznymi démonmi a jeho 27-ročná manželka mu už kadečo prepáčila. Pre americký web US Weekly priznala, že svojej mame už niekoľkokrát s plačom volala, že to pri ňom nezvláda. A keď jej definitívne dôjde trpezlivosť, ich manželstvo skončí. Keď Hailey prežíva náročnejšie obdobie, na sociálnych sieťach zvykne zanechávať rôzne zvláštne správy. Podobne tomu bolo aj pred pár dňami. Americký časopis People okamžite prišiel s informáciou, že dvojica má krízu a rozvod je na spadnutie. Špekulácie však vyvrátil anonymný zdroj "blízky dvojici", ktorý tvrdí, že je u nich všetko v poriadku. Isté je, že sa spoločne ukazujú menej ako kedysi. Zrejme len čas ukáže, či ich manželstvo naozaj vydrží, pretože nikto im nedáva šancu, že to spolu ešte dlho potiahnu. Čo si myslíte vy? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Súvisiace články

Najčítanejšie