Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
KONIEC špekuláciám okolo Kate Middleton: Princezná priznala, že má rakovinu
Zdielať na

KONIEC špekuláciám okolo Kate Middleton: Princezná priznala, že má rakovinu

Zdroj: Profimedia.sk

Po tom, ako verejnosťou začali kolovať čoraz divokejšie špekulácie o tom, čo sa s Kate Middleton vlastne deje, priznala pravdu. Princezná v krátkom videu povedala, že bojuje s rakovinou.

Populárna britská princezná sa koncom minulého roka stiahla z verejného diania práve kvôli zdravotným problémom. Kate operovali v oblasti brucha, no palác nikdy oficiálne nepotvrdil, čo jej vlastne bolo...

Aj z tohto dôvodu sa verejnosťou začali šíriť rôzne špekulácie, čo mohlo byť príčinou toho, že sa tmavovláska prestala ukazovať na verejnosti. Po dlhých mesiacoch sa len ostatný víkend objavila vo farmárskom obchode vo Windsore spolu s princom Williamom. Hoci sa usmievala a pôsobila šťastne, už na prvý pohľad bolo jasné, že poriadne schudla. A teraz je už jasný aj dôvod, prečo! Kate Middleton v krátkom videu priznala, že má rakovinu. "V januári som podstúpila operáciu v oblasti žalúdka a hoci sme si mysleli, že nejde o rakovinu, neskoršie testy preukázali, že ide... Moji lekári mi navrhli, aby som podstúpila preventívnu chemoterapiu, s ktorou som už začala," priznala Kate s vážnou tvárou. Tiež dodala, že to bol šok nielen pre ňu, ale aj pre celú jej rodinu. Kate rovnako všetkých ubezpečila, že sa má dobre a že je každým dňom silnejšia a keď dokončí liečbu, vráti sa do práce. 

Profimedia

​Kate sa ostatný víkend prvýkrát po mesiacoch objavila na verejnosti...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TMZ (@tmz_tv)

Súvisiace články

Najčítanejšie