Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
V tvári vyzerá ako bežné ženy v jej veku: Keď sa Maci postaví, zmení sa na atrakciu pre okolie
Zdielať na

V tvári vyzerá ako bežné ženy v jej veku: Keď sa Maci postaví, zmení sa na atrakciu pre okolie

Zdroj: Profimedia

O tom, že život na vysokých nohách nie je ani náhodou výhodou, vie aj táto mladá žena. Okrem množstva komplikácii, ktoré zažíva, ju najviac trápi posmech a šikana ľudí.

21-ročná Američanka Maci Currin meria 208 centimetrov a hoci nie je najvyššou ženou na svete, rozhodne má najdlhšie nohy, ktoré má dokonca zapísané v Guinnessovej knihe rekordov, píše nypost.com.

Jej ľavá noha meria neuveriteľných 135 centimetrov, pravá je o centimeter kratšia. Zaujímavosťou je, že pri narodení nemala ani 50 centimetrov, ale zato rástla oveľa rýchlejšie, ako jej rovesníci.  

Maci je síce pyšná, že má najdlhšie nohy na svete, ale vysvetľuje, že to má aj kopec nevýhod. „Buchnúť sa pravidelne do hlavy, keď prechádzate dvermi, dostať sa do auta, nájsť vhodné oblečenie, byť vždy atrakciou pre ľudí na ulici, ktorí si vás fotia bez opýtania... Nič z toho príjemné nie je," vymenúva vysoká mladá žena, ktorá zároveň dodáva, že najhoršia je šikana a výsmech ľudí, na čo sa jednoducho zyvknúť nedá.  

Profimedia

„Každý deň si vypočujem na ulici alebo v supermarkete aspoň jednu nadávku. Ľudia na mňa pokrikujú, či sa vrátim späť do hororu alebo k Frankensteinovi. Nie je to príjemné, ale osobne si myslím, že za každým takýmto zlým komentárom stojí niekto veľmi nešťastný,“ povedala Maci.  

Veľkým problémom je aj nakupovanie oblečenia, keďže v klasických obchodoch nemajú nič, čo by jej sedelo. „Nie som žiadny boháč, takže som si nechala ušiť iba jedny perfektne padnúce džínsy. Tie ostatné sú mi buď krátke alebo širšie,“ uviedla.   

Profimedia

„Deti vedia byť neskutočne kruté. Bohužiaľ ale aj dospelí. Preto som sa rozhodla hovoriť o svojom príbehu,” povedala Maci, ktorá už od školských čias v kolektíve veľmi trpela. “Chcem podporiť všetky ženy, ktoré sú na tom rovnako ako ja,“ dodala na záver.  

View this post on Instagram

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff)

Súvisiace články

Najčítanejšie