Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Minula tisíce na plastiky, aby vyzerala ako Marilyn Monroe: Teraz túži vyzerať ako predtým
Zdielať na

Minula tisíce na plastiky, aby vyzerala ako Marilyn Monroe: Teraz túži vyzerať ako predtým

Zdroj: Profimedia

Neváhala podstúpiť niekoľko plastických operácií, aby sa čo najviac podobala na nezabudnuteľnú ikonu, teraz opäť šokuje. Chce naspäť svoj prirodzený vzhľad!

Televízna hviezdička a hudobníčka Serena Smith (24) z Kalifornie priznala, že bola plastických operáciách a vylepšeniach úplne závislá s vylepšovať sa začala už od tínedžerského veku, píše Daily Star.

Jej najväčším snom bolo, aby sa čo najviac podobala na slávnu hollywoodsku krásku zlatej éry - Marilyn Monroe.   

Prvýkrát sa pod nôž dostala v roku 2016, keď mala iba 18 rokov a nechala si zväčšiť prsia z A na veľkosť DD. Potom nasledovali ďalšie zákroky, pri ktorých si nechala upraviť nos, pery, pozadie a ďalšie partie. Operácie a skrášľujúce operácie ju stáli doteraz viac ako 50-tisíc dolárov.  

Profimedia

„Všetko, čo pre seba robím, mi pomáha viesť šťastnejší a sebavedomejší život. Stojí to aj za tú bolesť, lebo mi pomáha ku kráse,“ povedala pred časom Serena, ktorá najnovšie úplne zmenila názor.  

Ktovie, či si uvedomila, že ani množstvo absolvovaných zákrokov jej nepomohlo k tomu, aby sa na Marilyn podobala, ale jej najnovší plán je jasný. Serena sa rozhodla vrátiť k prirodzenému vzhľadu a dala svoje telo do rúk lekárov, aby ju dostali do pôvodného stavu. Čo myslíte, je niečo také v jej prípade vôbec možné?   

Súvisiace články

Najčítanejšie