Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Na vysnívanú plastiku pŕs cestovala do Turecka: Svoje rozhodnutie ľutuje, TAKTO dopadla
Zdielať na

Na vysnívanú plastiku pŕs cestovala do Turecka: Svoje rozhodnutie ľutuje, TAKTO dopadla

Zdroj: Profimedia

Tri pôrody na jej tele zanechali trvalé stopy a kvôli nesúmerným prsiam sa doslova trápila. Operácia jej mala vrátiť stratené sebavedomie, no stal sa pravý opak. Jej život sa zmenil na hotové peklo!

33-ročná Stephanie Briggs z Veľkej Británie si dlho šetrila na operáciu, ktorá mala vylepšiť vzhľad jej prsníkov. Žiaľ, svoje rozhodnutie dnes trpko ľutuje, kvôli nepodarenému zákroku takmer prišla o život, píše denník Metro.

Trojnásobná mamička mala vždy mierne nesúmerné prsia, no po troch tehotenstvách a dojčení sa to ešte zhoršilo a riešením bola jedine operácia. Žena si na zákrok si našetrila a vybrala si kliniku v Turecku, keďže tam boli ceny priaznivejšie. Klinika mala dobré referencie a vraj tam pracovali iba špičkoví lekári. Napriek tomu sa u nej objavili obrovské komplikácie, s ktorými si nevedeli rady a musela ich ešte dlho riešiť v rodnej krajine.  

Profimedia

Žena po operácii dlho cítila šialené bolesti, no lekár tvrdil, že je to bežné a musí počkať, kým všetko sadne. “Z jaziev mi začal vytekať zelený hnis a pridali sa horúčky. Bolesti boli také silné, že som myslela na najhoršie,“ spomína žena na toto príšerné obdobie.  

Lekári vo Veľkej Británii jej nasadili antibiotiká, jej stav sa však nezlepšoval. „Hnis vytekal ďalej. Dávala som si do podprsenky vložky, ale aj tak som si ich musela trikrát denne meniť, pretože tou tekutinou boli kompletne nasiaknuté,“ pokračovala. 

Žene museli nasadiť ďalšie silné lieky, kým liečba konečne zabrala a rany sa postupne zahojili, no prsia má žena v oveľa horšom stave, ako boli jej pôvodné.   

Profimedia

„Predtým som mala nesúmerné a vyťahané prsia. Teraz mám menšie prsia, sú stále nesúmerné, všade mám jazvy a navyše mám jednu bradavku dole a druhú hore. Tie operácie boli vyhodené peniaze. Kiež by som mohla vrátiť čas. Už by som to znova neurobila,“ dodala nešťastná žena, ktorá bola napokon zhrozená aj zo samotnej kliniky.

V skutočnosti to tam vyzeralo úplne inak, ako sa písalo na internete. “Vyzeralo to tam ako na bitúnku. Videla som strašne veľa krvi a naozaj nepekné veci. Už podľa toho som mala vedieť, že to nebude v poriadku...” dodala nešťastnica, ktorej príbeh je výstrahou pre všetky ďalšie ženy. Teraz si určite lepšie preveria miesto a ľudí, ktorým zveria do rúk svoje telo...  

Profimedia

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie