Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nicole Kidman opäť šokovala odhalenými fotkami: V 56 rokoch má telo bohyne
Zdielať na

Nicole Kidman opäť šokovala odhalenými fotkami: V 56 rokoch má telo bohyne

Zdroj: Profimedia

Čím staršia, tým odvážnejšia! Slávna herečka predvádza čoraz odhalenejšie outfity a pravidelne dokazuje, že do starého železa ešte rozhodne nepatrí. Stále môže pózovať v spodnej bielizni a je poriadne sexi!

Iba nedávno sme písali o tom, ako Nicole Kidman (56) nafotila pre austrálsky módny magazín odvážne zábery iba v spodnej bielizni a teraz si niečo podobné zopakovala aj pre americkú verziu magazínu Elle, píše Daily Mail.

Extrémne štíhla herečka zapózovala na titulke aj na ďalších záberoch v odhalených outfitoch vrátane sexi čiernej spodnej bielizne, na niektorých záberoch má dokonca aj sexi podväzky a rukavice. Na jednej fotografii môžete Nicole vidieť napríklad v spodnej bielizni Dolce & Gabbana za 1 500 libier, pričom zvodne leží na zrkadle.

Hoci je Nicole na červenom koberci zakaždým očarujúca a strhne na seba všetku pozornosť, v rozhovore priznala, že sa zakaždým nevie dočkať, kedy sa z akcie dostane späť domov.  

„Niekedy mi to príde neskutočné. Chcem čím skôr odísť, vyzliecť si šaty a obliecť si tepláky. Je to niečo ako opak Popolušky. Rada sa vraciam domov. Chcem sa zohriať, chcem sa schúliť a chcem sa cítiť uvoľnene a prirodzene,” priznala Nicole.  

Kidman žije v Tennessee s manželom Keithom Urbanom a ich dvoma dospievajúcimi dcérami Sunday a Faith. Pokojný rodinný život je to, čo ju napĺňa najviac, hoci pri týchto záberoch to rozhodne tak nevyzerá, však?  

View this post on Instagram

A post shared by Gloria (@hellogloria_)

Súvisiace články

Najčítanejšie