Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Nicole Kidman pózovala pre módny magazín iba v bielizni: Čistá katastrofa, odkazujú jej ľudia
Zdielať na

Nicole Kidman pózovala pre módny magazín iba v bielizni: Čistá katastrofa, odkazujú jej ľudia

Zdroj: Profimedia

Hoci jej už ťahá k šesťdesiatke, predvádza čoraz odvážnejšie outfity a pravidelne dokazuje, že do starého železa ešte rozhodne nepatrí. V poslednej dobe však schytáva poriadnu kritiku a nevyhla sa jej ani v tomto prípade.

Iba nedávno sme písali o poriadne rafinovaných šatách, v ktorých sa Nicole Kidman (56) predviedla na červenom koberci a teraz na seba opäť strhla pozornosť, píše people.com.

Extrémne štíhla herečka nafotila pre austrálsky módny magazín Vogue odvážne zábery iba v spodnej bielizni, na čom by v jej prípade nebolo nič nezvyčajné. Fanúšikov tentokrát viac ako jej postava zaujala tvár, ktorá sa podľa mnohých na starú Nicole úplne prestáva podobať.   

Herečka má ultra štíhlu postavu a okrem filmového plátna ju často prevádza aj na spoločenských akciách, kde si vyberá zaujímavé a tiež poriadne odvážne outfity. Teraz však ukázala, že dokáže byť ešte odváženejšia a pre februárové vydanie magazínu Vogue, ktorý už ponúkol ochutnávku z pestrého fotenia, herečka nafotila niekoľko záberov iba v spodnej bielizni. Ako doplnok na fotenie tvorcovia použili živého hada, s ktorým herečka zjavne nemala žiaden problém pózovať.

Výsledok fotenia však na sociálnej sieti nevzbudil príliš pozitívne hlasy. Ľudia poriadne skritizovali magazín, stajlistov a najmä samotnú Nicole, ktorá podľa nich vyzerá na záberoch ako niekto úplne iný.  

„Vyzerá ako pornohviezda na obale DVD,“ napísal jeden z mnohých. „Dajte to preč, prosím, ste úspešná seriózna herečka, matka a manželka. Nemusíte to robiť, aby ste sa cítili sexi,“ napísal niekto ďalší. 

Čo si o týchto záberoch Nicole Kidman myslíte vy? Vyšlo jej to alebo ani náhodou?   

View this post on Instagram

A post shared by DION LEE (@dionlee)

Súvisiace články

Najčítanejšie