Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zo sexi Veroniky za hranicami odpadávali, Slováci jej za tieto šaty poriadne naložili: Je TOTO naozaj príliš?
Zdielať na

Zo sexi Veroniky za hranicami odpadávali, Slováci jej za tieto šaty poriadne naložili: Je TOTO naozaj príliš?

Zdroj: instagram/veronikarajek

Veronika Rajek je nasledovanejšou Slovenkou na instagrame. Kým u nás je menej známa, za našimi hranicami je veľká hviezda, ktorá má promi priateľov aj medzi hollywoodskymi celebritami.

Hoci pred pár rokmi skúšala šťastie v súťaži krásy na Slovenku, na našom trhu sa jej akosi nepodarilo presadiť. Veronika preto odišla do zahraničia a tu sa jej ako modelke podarilo zabodovať. Aktuálne má na instagrame vyše 6,7 miliónov sledovateľov a patrí medzi populárne modelky. 

Jej sláva za hranicami rastie raketovou rýchlosťou, aj preto nie je prekvapením, že sa objavila aj na jednej zo sprievodných párty, ktoré sa konali počas Oscarov. Tu sa jej podarilo zaujať asi všetkých prítomných hostí a stačilo k tomu veľmi málo! Rajek stavila na rafinované šaty, ktoré jej zakrývali naozaj len to najnutnejšie. Spomínaný outfit vyrazil mnohým prítomným dych, to však Veroniku vôbec neodradilo. Tá totiž presne vie, čo sa jej hodí a v čom vyzerá super. Kým v zahraničí ju za spomínaný model pochválili, doma ju rozniesli v zuboch. Podľa mnohých Slovákov jej model bol totiž príliš odvážny a nehodil sa na takúto príležitosť. Veronika pre web diva.sk priznala, že ona si z kritiky ťažkú hlavu rozhodne nerobí. “Som mladá, viem, čo sa nosí. Dresscode znel jasne, black long dresses. Ak to slovenskí fanúšikovia nechápu, chyba nie je na mojej strane, ale pravdepodobne nemajú tušenia, aká, veľmi odvážna móda hýbe svetom," priznala Veronika. Čo si o jej šatách myslíte vy? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Rajek (@veronikarajek)

Najčítanejšie