Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Čo sa jej stalo? Populárna seriálová kráska dnes desí tým, ako vyzerá
Zdielať na

Čo sa jej stalo? Populárna seriálová kráska dnes desí tým, ako vyzerá

Zdroj: Profimedia.sk

Mischa Barton pred rokmi zožala slávu v populárnom americkom seriálu O.C. Califormia. Dnes by ste v nej niekdajší idol mnohých dievčat a chlapcov len ťažko spoznali.

Jej hollywoodsku kariéru odštartovala práve spomínaná rola v seriálovom hite O.C. Califormia, ktorá z mladej herečky takmer cez noc urobila hviezdu. Barton sa tiež presadila aj ako modelka a objavila sa na titulkách rôznych časopisov, keďže mala ultraštíhlu postavičku a krásnu tvár.

Ani ona, rovnako ako mnoho jej kolegýň, nezvládla slávu. Začala holdovať alkoholu, drogám, liekom a prednosť pred prácou dostali bujaré večierky. Pre šoférovanie v opitosti ju zatkla aj polícia... Netrvalo dlho a Barton sa psychicky zrútila. Svoje psychické problémy sa snažila vyriešiť na istej klinike, kde sa liečila zo svojich závislostí. Hoci odvtedy prešlo veľa rokov, naspäť do hereckého kolobehu sa jej tak úplne nepodarilo vrátiť. 38-ročná Mischa žije nenápadný život a radikálne zmenila aj svoj imidž. Pribrala desiatky kíl a v bežný deň rozhodne nedbá na to, ako vyzerá. Paparazzi ju opakovane nafotili v uliciach Los Angeles, no niekdajšiu seriálovú krásku by ste na fotkách márne hľadali. Veľakrát totiž vyzerá zanedbane a smutne...

Takto vyzerala, keď hrala v spomínanom seriáli...

Profimedia.sk

​Mischa si na bábikovský imidž už nepotrpí.

Profimedia.sk

​Takto aktuálne vyzerá, keď sa zverí do rúk stylistom...

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie