Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Manželka Piercea Brosnana poriadne prekvapila: Z bacuľky je opäť štíhla kočka!
Zdielať na

Manželka Piercea Brosnana poriadne prekvapila: Z bacuľky je opäť štíhla kočka!

Zdroj: Profimedia

Ich krásne manželstvo a ukážkový vzťah je nielen v Hollywoode veľkou vzácnosťou. Hoci Brosnan manželku miloval aj s kilami navyše, teraz prekvapila výrazne schudnutou postavou.

Pierce Brosnan (70) a Keely Shaye Smith (60) sú manželmi už viac ako dvadsať rokov, no napriek tomu je ich láska rovnako silná ako na začiatku. Jediné, čo im znepríjemňovalo spoločný život, boli nepríjemní hejteri, ktorí Brosnanovu manželku dookola urážali kvôli kilám navyše. Ako píše portál lifeandstylemag.com, toto je už minulosť.

Keď sa zoznámili, boli obaja mladí, štíhli a atraktívni. Keď sa v roku 2001 vzali, Keely sa s manželom starala aj o jeho tri deti z predošlého manželstva, keďže Brosnanova prvá manželka zomrela v roku 1991 na rakovinu. Herec prežíval veľmi ťažké obdobie, ktoré mu pomohla prekonať práve krásna Keely.  

Celebritní manželia mali ešte dve spoločné deti a práve po pôrodoch sa postava Keely zmenila. Zostalo jej niekoľko kilogramov navyše, čo fanúšikovia slávneho herca nedokázali prekúsnuť a neustále narážali na to, že by mala schudnúť. 

Profimedia

Brosnan svojej láske pravidelne vyznáva lásku aj verejne, čím sa snaží dokázať, že nie je povrchný a svoju manželku nadovšetko miluje presne takú, aká je.  

„Niektorí priatelia jej ponúkali operáciu na zníženie hmotnosti. Ja však neskutočne milujem každú krivku na jej tele. V mojich očiach je to tá najkrajšia žena a tiež mama našich detí,“ zalepil Brosnan ústa všetkým neprajníkom.  

„Aj v minulosti som ju miloval pre to, aká je, nie len pre jej krásu. Teraz ju milujem ešte viac, pretože je matkou našich detí. Som na ňu veľmi hrdý a snažím sa, aby som bol hodný jej lásky,“ citoval herca portál Unilad.

Hoci Keely bola manželom neustále uisťovaná, že ju miluje presne takú aká je, predsa len jej kilá navyše zjavne prekážali a rozhodla sa s nadváhou skoncovať.  

Keď sa s manželom objavili na udeľovaní cien Oscar Wilde Awards 2024, Keely prekvapila výrazne schudnutou postavou, ktorú ešte viac zvýraznil elegantný čierny nohavicový kostým. Obaja vyzerali fantasticky a mnohí ľudia im vyjadrili obdiv za to, ako to medzi nimi iskrí aj po rokoch. Nech im to vydrží navždy! 

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie