Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Jedni sú nadšení, iní ju skritizovali: Čo poviete na veľkonočnú výzdobu Jasminy Alagič vy?
Zdielať na

Jedni sú nadšení, iní ju skritizovali: Čo poviete na veľkonočnú výzdobu Jasminy Alagič vy?

Zdroj: Instagram: Jasmina Alagic

Kým niektorí ľudia si vyzdobujú príbytky až tesne pred veľkonočnými sviatkami, v tejto celebritnej rodine sú pripravení už teraz. Pozrite sa, ako vyzerá ich dom!

Aj keď Jasmina Alagič má so svojou rodinou už nehnuteľností viac, najviac doma sú zatiaľ asi stále v rodinnom dome v Malinove neďaleko Bratislavy. Práve toto rodinné hniezdočko pred pár dňami doslova rozkvitlo a pribudla v ňom honosná veľkonočná výzdoba.

Jasmina si na veľkolepú výzdobu domu zjavne potrpí a rovnako ako pred Vianocami, aj výzdobu na Veľkú noc nechala na profesionálov, ktorí pripravili nádherné jarné dekorácie presne podľa jej želania.  

“Jasminke sme tento rok pripravili veľkonočnú výzdobu podľa jej priania, plnú zelene a mrkvičiek, na dvere sme pridali kvetinový venček, aby sme osviežili dizajn vchodových dverí a po celom dome sme rozmiestnili našich 1 metrových zajačikov. Veľká noc už môže prísť! “ napísali profíci, ktorí sa s výzdobou ich domu naozaj dokonalo vyhrali.  

Väčšina fanúšikov Jasminy bola z tejto veľkonočnej výzdoby nadšená, no samozrejme našli sa aj takí, ktorí si neodpustili aj nejakú kritiku. Nepáčilo sa im napríklad to, že vo výzdobe je priveľa mrkiev a žiadne veľkonočné vajíčko, ktoré patrí k symbolom Veľkej noci, iným chýbali aj sliepočky kuriatka či barančeky. Jedna z komentujúcich zase dodala, že si vyzdobuje radšej sama, lebo má z toho potom väčšiu radosť... 

Nuž, sto ľudí, sto chutí, hlavne, že sa to páči im, no nie?  

View this post on Instagram

A post shared by @venceky.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie