Jasno
17°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Zahodila žiletky a nikdy vraj nebola spokojnejšia: Kašlem na hejterov, svoje chlpaté telo milujem!
Zdielať na

Zahodila žiletky a nikdy vraj nebola spokojnejšia: Kašlem na hejterov, svoje chlpaté telo milujem!

Zdroj: TikTok/lydi.hairy

Na sociálnej sieti ju preslávilo práve predvádzanie tela v úplne prirodzenej forme. Aj keď mnohí ju označujú za nechutnú, ona je na svoje ochlpenie pyšná a nemieni ho skrývať!

Mladá žena, ktorá si hovorí Lydi, je hviezdou TikToku najmä vďaka videám, na ktorých detailne ukazuje svoje zarastené miesta na tele, píše Daily Star.

Lydi priznala, že jej chvíľu trvalo, kým sa odhodlala úplne seknúť s holením, no postupne sa začala cítiť s chĺpkami pohodlne a najmä slobodne. Mladá žena svojimi príspevkami apeluje na to, aby sa nikto nebál byť sám sebou a povzbudzuje ženy, aby si to tiež vyskúšali.

@lydi.hairy Your girl just wants to build a Travel UGC page... so she can keep staying in these places for FREE. #dailyvlog #travelUGC #travel #fypシ #coldwater #coldwaterswimming ♬ original sound - .

  

Mladá žena zverejňuje odvážne, a podľa niektorých aj nechutné videá, v ktorých hrdo ukazuje svoje ochlpenie a nemá problém predvádzať ho aj v bikinách.   

Kým niektorí jej fandia a majú pochopenie pre to, že sa túži cítiť slobodne a nemieni sa škatuľkovať podľa predstáv okolia, oveľa viac je takých, ktorí ju kritizujú. Čo na rozhodnutie tejto ženy hovoríte vy? Viete si predstaviť, že by ste zverejňovali na sociálnych sieťach takéto zábery svojho tela?  

TikTok/ lydi.hairy

@lydi.hairy Happy hump day from me and my hairy armpits!! #naturalbody #hairycreator #hairyfans ♬ hot people is using this - ?

Súvisiace články

Najčítanejšie