Jasno
16°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Ema Fajnor z Nákupných maniačok prekvapila priznaním: TOTO si na tele nechala vylepšiť!
Zdielať na

Ema Fajnor z Nákupných maniačok prekvapila priznaním: TOTO si na tele nechala vylepšiť!

Zdroj: TV JOJ

Odkedy sa stala parťáčkou Mariána Hornyáka v obľúbenej módnej relácii, pribúdajú jej fanúšikovia jedna radosť. Mnohých Ema prekvapila, keď priznala, že aj ona má na sebe niečo vylepšené.

Sympatickú influencerku Emu Fajnor môžete vidieť v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!

Milovníčka módy Ema Fajnor sa stala pre mnohé ženy inšpiráciou, pretože je sama perfektným dôkazom toho, že aj s postavou krv a mlieko môžete vyzerať sexi a nosiť aj odvážne módne kúsky.  

Ema je sympatická aj svojim prejavom, a tým, že nemá problém povedať, čo si naozaj myslí. Nedávno pre Topstar otvorene priznala, že aj ona si už nechala na svojom tele niečo vylepšiť. Ak ste tipovali, že ide o prsia, máte pravdu. Ema si ich však nenechala zväčšiť, ale naopak. Podstúpila chirurgické zmenšenie a úpravu. Ako ďalej priznala, v budúcnosti nevylučuje, že pre lepší vzhľad sa nakoniec odhodlá aj pre implantáty.  

"Nemali pekný tvar, boli obrovské a obmedzovali ma aj v móde..." vymenovala Ema dôvody, pre ktoré sa rozhodla ľahnúť si pod nôž. Porotkyňa z Nákupných maniačok sa cíti teraz oveľa lepšie a sebavedomejšie a my musíme uznať, že vyzerá naozaj super! 

View this post on Instagram

A post shared by EMA FAJNOR (@emafajnor)

Súvisiace články

Najčítanejšie