Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pamätáte si, ako vyzerala v Talente? Prešlo 8 rokov a TAKTO sa vtipná Slovenka zmenila
Zdielať na

Pamätáte si, ako vyzerala v Talente? Prešlo 8 rokov a TAKTO sa vtipná Slovenka zmenila

Zdroj: TV JOJ

V súčasnosti patrí k najpopulárnejším stand-up komičkám na Slovensku. Simona Salátová však svoju kariéru odštartovala v najlepšej talentovej šou Česko Slovensko má talent! Spomínate si, ako vtedy vyzerala?

Svoje publikum sa snaží zabaviť vtipným humorom, hoci jej život nebol práve najzábavnejší. Simone Salátovej sa napriek všetkému podarilo presadiť sa medzi komikmi a momentálne žne obrovský úspech. 

Spomínate si, že aj ona, rovnako ako mnoho ďalších talentovaných ľudí, skúšala šťastie v šou televízie JOJ Česko Slovensko má talent? V roku 2016 prišla na kasting, kde zažiarila nielen svojským humorom, ale aj neľahkým životným osudom. „Odmalička to nebolo ideálne s rodičmi. Otec niežeby sa o nás nestaral, on išiel do hlbokého mínusu. Chľastal, týral nás. Potom sme strávili istý čas aj s mladším bratom na striedačku u starých rodičov, v detskom domove a u tety, ktorá nás adoptovala. Tam to nedopadlo tiež celkom dobre,“  priznala pred rokmi Simona. Odvtedy prešlo osem rokov a z hnedovlásky je dnes blondína, ktorá žne úspech so svojou vlastnou šou. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Len Simona (@simonacomedy)

Súvisiace články

Najčítanejšie