Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ako dnes vyzerá Kim Basinger? Kvôli psychickej poruche nevychádzala z domu, je z nej smutná teta!
Zdielať na

Ako dnes vyzerá Kim Basinger? Kvôli psychickej poruche nevychádzala z domu, je z nej smutná teta!

Zdroj: Profimedia

Blonďavá kráska bola obrovským sexsymbolom osemdesiatych rokov a jej atraktivita fascinovala filmových tvorcov aj milióny fanúšikov z celého sveta. Žiaľ, ani ona sa nedokázala zmieriť so starmutím a k smutnému vzhľadu jej dopomohli aj psychické problémy.

V osemdesiatych rokoch patrila k najsexi herečkám a jej dokonalé krivky s blond hrivou obdivovali muži aj ženy po celom svete. Je to neuveriteľné, ale Kim Basinger oslávila pred pár dňami už 70 rokov!

Kim patrila medzi krásky, ktoré sú šarmantné aj v zrelom veku, no napriek tomu sa s pribúdajúci vráskami nedokázala zmieriť, prehnala to so zákrokmi aj s botoxom a jej tvár bola až neprirodzene vyžehlená bez prirodzenej mimiky. 

Začiatkom roka urobila výnimku a kvôli dcére sa objavila v spoločnosti...

Profimedia

Vyzerá to tak, že hviezda kultových filmov ako Deväť a pol týždňa, Schôdzka naslepo či Krásna mimozemšťanka sa nakoniec vrátila k prirodzenosti a svoj vzhľad až tak nerieši. Určite je dôvodom aj jej narušený psychický stav, kvôli ktorému sa v posledných rokoch stiahla do ústrania.  

Kim v programe Red Table Talk Jady Pinkett Smith prehovorila o tom, že trpí agorafóbiou, čo je typ úzkostnej poruchy. Pacientov sužuje strach z verejných priestranstiev, vyhýbajú sa napríklad miestam a situáciách, ktoré by im mohli spôsobiť paniku alebo pocity uväznenia, bezmocnosti či prípadného strápnenia. Basinger uviedla, že jej stav pred časom eskaloval do tej miery, že prestala vychádzať z domu, nechodila do reštaurácií a dokonca neprijímala ani žiadne návštevy.  

Profimedia

„Je to, ako by sa vo vás niečo úplne zastavilo a vy sa musíte všetko učiť znova. Neustále žijete so suchom v ústach, ste veľmi roztrasení a stále vyčerpaní,“ priblížila svoje pocity herečka.  

Paparazzi ju po dlhej dobe zachytili na verejnosti, keď si vyšla na nákupy v pohodlnom a maskovacom outfite. Hoci vyzerá smutne a ustarostene, evidentne je na tom už oveľa lepšie, držíme jej palce!    

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie