Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Julia si pripadala obyčajná, dnes by ste ju nespoznali: Ľudia ju pre výzor urážajú, ona sa cíti výnimočne
Zdielať na

Julia si pripadala obyčajná, dnes by ste ju nespoznali: Ľudia ju pre výzor urážajú, ona sa cíti výnimočne

Zdroj: Profimedia

Ako to vyzerá, keď si niekto z vlastného tela spraví umelecké plátno? Napríklad aj takto!

Julia Anne (35) z Kalifornie si nechala spraviť prvé tetovanie hneď ako dovŕšila osemnásť rokov a odvtedy sa stala na tetovaniach doslova závislá. Dnes má na sebe približne tisícku tetovaní a až 98 percent tela má pokrytých farbou.

Prvé tetovanie má aj moderátor Sajfa, za motívom je však smutná udalosť...

Umenie alebo závislosť? 

Julia si spomína, že ako dieťa videla prvé tetovania práve u svojej mamy. „Prvé tetovania, ktoré som si všimla, boli tetovania mojej mamy. Má ich niekoľko. Tetovania ma vždy fascinovali, zdalo sa mi, že vyzerajú tak cool. Bol to naozaj zaujímavý spôsob, ako sa vyjadriť,“ povedala Julia, ktorá sa nevedela dočkať, kedy si bude môcť konečne ozdobiť aj svoje telo, až si nakoniec v osemnástich nechala uprostred hrude vytetovať kvet ibišteka.  

Profimedia

Dnes má Julia tetovaniami pokryté takmer celé telo, dokonca aj hlavu a pohlavné orgány a cíti sa konečne šťastne a výnimočne, aj keď priznáva, že pravidelne dostáva kruté správy od hejterov. Píšu jej, že si takto vraj kompenzuje problémy s otcom, že je hlúpa, škaredá a dokonca jej napísali aj to, že by sa mala radšej zabiť. 

Julia sa nad tieto hejty dokáže povzniesť a tvrdí, že to píšu iba ľudia na internete, do očí jej vraj nikto nič zlé nepovedal. Jej rodina a priatelia si na jej vzhľad už zvykli, pretože vedia, že v skutočnosti je stále rovnaká, či s tetovaniami alebo bez nich.   

"Moja rodina nekomentuje moje tetovania, pretože nedefinujú, aký som človek. Moje tetovania ma nerobia zlou. Stále som “moje obyčajné ja”, len mám pridanú dekoráciu." Dodáva na záver Julia.  

Čo poviete na takto potetované ženské telo vy?   

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie