Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Spoznali by ste ju aj dnes? Takto vyzerá speváčka hitu Barbie Girl
Zdielať na

Spoznali by ste ju aj dnes? Takto vyzerá speváčka hitu Barbie Girl

Zdroj: youtube.com/aqua

Znie to neuveriteľne, no od ich hitu Barbie Girl prešlo už celých 26 rokov! Spoznali by ste speváčku Lenu Nystrøm z kedysi populárnej kapely Aqua dnes?

Písal sa rok 1997, keď hit Barbie Girl od kapely Aqua ovládol takmer všetky európske hitparády. Od ich megahitu prešlo viac ako 25 rokov a vďaka kinohitu Barbie je spomínaná skladba opäť populárna. 

Hoci mala spomínaná dánsko-nórska kapela na konte oveľa viac hitov, ani jeden z nich už dieru do sveta ako Barbie Girl neurobil. Frontmankou skupiny bola Lene Nystrøm, ktorá sa v časoch najväčšej slávy pýšila dokonalou postavičkou a peknou tvárou. Ako vyzerá dnes? Kráska sa takmer vôbec nezmenila a stále vyzerá rovnako dobre! V roku 2003 opustila kapelu a vydala sólový album. Najväčší úspech však zaznamenala iba v Dánsku. Venovala sa však aj písaniu skladieb pre iné kapely, objavila sa ako porotkyňa v hudobnej šou a zahrala si aj vo filme. Dodnes koncertuje a v severských krajinách je stále populárna. V roku 2001 sa vydala za svojho kolegu z kapely Sørena Rasteda, s ktorým má aj dve deti. Manželstvo však nevydržalo a po 16 rokoch sa rozišli. 

Súvisiace články

Najčítanejšie