Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Slávna modelka sa po chorobe vrátila k foteniu, fanúšikovia sú zhrození: Si nezdravo chudá a trčia ti kosti!
Zdielať na

Slávna modelka sa po chorobe vrátila k foteniu, fanúšikovia sú zhrození: Si nezdravo chudá a trčia ti kosti!

Zdroj: Profimedia

Hoci patrí k najúspešnejším svetovým modelkám, takmer nikto netušil, že aj počas náročnej práce musela často navštevovať lekára kvôli následkom infekčnej choroby. Tá zrejme spôsobila aj to, že kráska je teraz až extrémne štíhla.

Slávna modelka Bella Hadid (26) sa nedávno zverila fanúšikom, že už pätnásť rokov bojuje s následkami boreliózy, informuje magazín People. Pred časom si tak vzala zdravotnú pauzu a modeling na chvíľu vyradila zo svojho života. Väčšina ľudí asi čakala, že sa dá kráska dokopy a trošku priberie, no stal sa pravý opak. Keď sa po zotavení vrátila k foteniu, mnohí zostali šokovaní jej nezdravo vychudnutou postavou.

Na záberoch v priliehavých šatách sa nedalo nevšimnúť, že modelke doslova trčia kosti a schudnutie vidieť aj na jej tvári. Mnohí fanúšikovia jej pod zábermi nechali odkazy, niektorí povzbudivé, iní zase kritické. Myslia si totiž, že kráska stále nevyzerá zdravo a mala by to riešiť.

View this post on Instagram

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

„Prosím, nejedz sa a buď zdravá,“ stálo v jednom z komentárov.  

„To sú jej bedrové kosti, čo sa vytŕča spod šiat? Hrozné!” zareagovali ďalší.   

Hoci Bella na videu z fotenia vyzerá šťastne a fit, nepotvrdila, či je už naozaj úplne zdravá. Ani predtým, keď s náročnou chorobou bojovala, nikto nespoznal, že sa s ňou niečo deje. Nech je to už akokoľvek, snáď sa jej podarí aspoň zopár kíl pribrať!  

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie