Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Kardashianka ukázala fanúšikom zadok v plnej paráde a prekvapila pružnosťou: Dokážete to aj vy?
Zdielať na

Kardashianka ukázala fanúšikom zadok v plnej paráde a prekvapila pružnosťou: Dokážete to aj vy?

Zdroj: Instagram/kimkardashian

Hviezda slávnej reality šou veľmi dobre vie, ako na seba upútať pozornosť a predviesť svoje zvodné a vypracované krivky. Jej najnovší príspevok však rozdelil ľudí na dva tábory.

42-ročná Kim Kardashian na svojom profile zdieľala sériu fotiek aj video, aké by u nej rozhodne nikto nečakal. Zvodná kráska sa nikdy netajila tým, že jej na vzhľade veľmi záleží a robí všetko preto, aby mala čo najdokonalejšie telo. Teraz ho predviedla v plnej paráde a dokonca prekvapila nečakanou pružnosťou, píše people.com.

Ktovie, či to bola len taká nevinná zábava na pláži, alebo chcela bývalá manželka Kanya Westa iba na seba upútať pozornosť, isté však je, že sa jej to podarilo. Možno by na záberoch a videu, v ktorom predvádza mlynské kolo, nebolo nič také zvláštne, no ako to už u tejto celebrity býva, musela upútať poriadne. Celé cirkusové číslo totiž predviedla v tangáčových plavkách, v ktorých poriadne vyniklo jej slávne pozadie.  

Profimedia

Hoci Kim popiera, že by v pozadí mala silikónové výplne alebo že by podstúpila takzvaný brazílsky butt-lift, teda pozdvihnutie pozadia, isté je, že je k jej útlej postave až nepomerne veľký a podľa mnohých prirodzene rozhodne nevyzerá.    

Ako to už býva, jej predvádzanie sa rozdelilo fanúšikov na dva tábory. Niektorí oceňujú jej hravosť a odvahu zdieľať také zábery a rovnako tak jej pružnosť, iným zase prišlo správanie Kim infantilné a smiešne. Čo na to hovoríte vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie