Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Aj pol hodina denne vám môže kompletne zmeniť život! Laura má 55 rokov a vyzerá lepšie ako v dvadsiatke
Zdielať na

Aj pol hodina denne vám môže kompletne zmeniť život! Laura má 55 rokov a vyzerá lepšie ako v dvadsiatke

Zdroj: Profimedia

Ako je možné, že po päťdesiatke má dokonalejšie telo a celkovo pôsobí atraktívnejšie ako za mladších čias? Jej tajomstvo je jednoduchšie, ako by ste si mysleli!

55-ročná Laura Heikkila z Kalifornie začala so svojou premenou pred dvadsiatimi rokmi, keď kompletne zmenila stravovacie návyky a začala s intenzívnym cvičením. Vďaka tomu je aj pár rokov pred šesťdesiatkou v lepšej kondícii ako v mladosti, píše Daily Star. „Čím skôr začnete, tým to pre vás bude jednoduchšie,“ tvrdí sympatická milovníčka cvičenia.

Najdôležitejšie je začať 

Laura je dnes osobnou trénerkou a svojimi radami a tipmi na zdravý životný štýl inšpiruje tisíce ľudí. Vždy na tom však takto ukážkovo nebola. 

Predtým, ako objavila svoju lásku k fitnes, trpela nízkym sebavedomím a to najmä vtedy, keď jej po tehotenstve zostala nadváha. Po pôrode sa začala viac zaoberať tým, čo konzumuje a začala sa venovať aj silovému tréningu.

Čo sa týka jej jedálnička, vyhýba sa polotovarom a spracovaným potravinám, do stravy pridala viac zeleniny, chudého mäsa a kvalitných rýb. Cvičí viackrát do týždňa, strieda jogu s intenzívnym intervalovým tréningom a tvrdí, že základom k pevnej a štíhlej postave je najmä vytrvalosť s dôslednosť. 

Na obrovskú zmenu stačí aj málo 

„Chcem pomáhať. Keď vidím, ako sa ženy cítia lepšie, sú veselšie a plné energie, mám z toho ohromnú radosť. Ženy by sa nemali odsudzovať a ohovárať, ale mali by si pomáhať,“ myslí si.

Podľa Laury sa ženy po päťdesiatke cítia neatraktívne, staré a bez energie. To všetko ale môže zmeniť iba polhodina cvičenia denne. „Endorfíny dokážu zázraky. Verte mi. A nehľaďte na to, čo si myslia a hovoria ostatní. Vy ste tie, ktoré môžu niečo zmeniť. Nenechajte sa nikým ovplyvniť a choďte si za svojím,“ dodala Laura, ktorá je síce šťastne vydatá, ale lichotí jej, že jej dvoria podstatne mladší muži a dokonca oveľa viac, ako za mladších čias.  

Super inšpirácia pre nás všetky, čo poviete?  

Súvisiace články

Najčítanejšie