Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Už 8 rokov bojuje s rakovinou a po dlhom čase sa ukázala na verejnosti: Takto seriálovú hviezdu choroba zmenila
Zdielať na

Už 8 rokov bojuje s rakovinou a po dlhom čase sa ukázala na verejnosti: Takto seriálovú hviezdu choroba zmenila

Zdroj: Profimedia.sk

Hlavná hrdinka kedysi kultového seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Doherty od roku 2015 bojuje s rakovinou. Žije prevažne utiahnuto a na verejnosti sa objavuje len sporadicky. Pred pár dňami urobila výnimku a vyrazila s priateľmi medzi ľudí.

Kým mnohé celebrity o boji so zákernou chorobou mlčia, seriálová Brenda urobila presný opak! Odkedy začal jej boj s rakovinou, o svojom živote, liečbe a priebehu pravidelne informuje na sociálnych sieťach a v rôznych rozhovoroch. 

​Začiatkom roka jej lekári oznámili, že sa rakovina rozšírila aj do mozgu. Herečka má za sebou už prvé kolo ožarovania a samotnú operáciu, počas ktorej jej mali nádor odstrániť a poslať na rozbor. Napriek náročnému obdobiu, ktoré prežíva, snaží sa čo najviac zapojiť sa do bežného života. Aj preto pred pár dňami spoločne s priateľmi navštívila jednu z vychytených reštaurácií v Malibu. Čiernovláska pôsobila nenápadne a svoju tvár skrývala za čiernymi okuliarmi, no napriek všetkému pôsobila spokojne... Seriálová Brenda chce svojím príbehom dodať každému silu a ukázať, že sa rozhodne netreba vzdávať a zo všetkých síl bojovať. 

Profimedia.sk

instagram/TheShando

Súvisiace články

Najčítanejšie