Skoro jasno
12°
Bratislava
Dobromila
28.10.2024
Sexi fotky jej nikto nepochválil! Herečke a modelke vyčítajú prehnané plastiky aj zvláštnu výchovu detí
Zdielať na

Sexi fotky jej nikto nepochválil! Herečke a modelke vyčítajú prehnané plastiky aj zvláštnu výchovu detí

Zdroj: Profimedia

Chcela sa pochváliť vyzývavými zábermi z pralesa, no namiesto obdivu ju ľudia zasypali kritickými komentármi. Toto asi slávna kráska nečakala!

Herečka a modelka Megan Fox (37) zverejnila fotky z pralesa, kde pózuje s vyšpúleným pozadím v miniatúrnych plavkách, ktoré nezakrývajú takmer nič. Časť fanúšikov ju síce vychválila, no oveľa viac bolo negatívnych reakcií. Mnohí nechali trojnásobnej mame poriadne ostré odkazy, píše Daily Mail.

Predtým ju ľudia vnímali ako sexi herečku napríklad zo snímky Transformes a tiež manželku herca Briana Austina Greena, s ktorým vychovávala troch synov. Dnes už sa pri vyslovení jej mena ľuďom vybaví skôr dračica, ktorá sa rada odhaľuje a tiež sa na verejnosti predvádza so svojim snúbencom, muzikantom, ktorý si hovorí Machine Gun Kelly.

Tí dvaja síce v posledných mesiacoch riešili krízu, teraz sa ale zdá, že už je, aspoň na oko, všetko v poriadku. Hudobník totiž svojej partnerke okomentoval nové fotky a video, ktoré zdieľala na sociálnej sieti.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Megan je na fotografiách len vo veľmi úsporných plavkách na strome v pralese, so silným make-upom a vo vyzývavých pózach. „Prales je môj najstarší priateľ,“ napísala herečka, k čomu sa vyjadril aj jej extravagantný priateľ. “Ak takto vyzerá divoké zviera, nechal by som sa ním zmrzačiť.“ 

Väčšinu ľudí však jej zábery a všeobecný prístup k životu a k výchove detí pobúril.   

„Tak zúfalo túži po pozornosti, až je to úbohé. Ak zostarne a nebude takto vyzerať, čo jej potom zostane?“ napísal jeden z mnohých a pridali sa ďalší.  

„Je samá plastika a zjavne to nestačí, aj tak ju podvádzal. Tí dvaja sú viac ako zúfalí...“ 

„Kedysi to bývala krásna žena. Teraz vyzerá vyšinuto a lacno...“  

Profimedia

Mnohé ženy sa vyjadrili najmä k tomu, že ako matka troch detí by sa mala správať inak a byť pre svoje deti vzorom. Možno by sa namiesto neustálej túžby po pozornosti, mala pokúsiť opäť naštartovať svoju hereckú kariéru. Niektorí si dokonca myslia, že kvôli tomu, ako sa prezentuje, jej už seriózne ponuky už nikto nebude dávať...  

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie