Jasno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Podstúpil vyše 80 zákrokov a vylepšení, aby vyzeral ako Ken: Čo poviete, podarilo sa mu TO?
Zdielať na

Podstúpil vyše 80 zákrokov a vylepšení, aby vyzeral ako Ken: Čo poviete, podarilo sa mu TO?

Zdroj: Instagram/kenhumanobrasileiro

Ako dieťa o ničom podobnom nesníval, no v dospelosti sa pre neho podoba s ikonickou bábikou stala vášňou a robí všetko preto, aby sa k dokonalosti Kena priblížil čo najviac.

Brazílčan Júnior Beviláqua minul za rôzne plastické zákroky a estetické vylepšenia vyše 70-tisíc eur a je nadšený z toho, že si konečne splnil dlhoročný sen, a to podobať sa na bábiku Kena, píše Daily Star.

„Pri každej plastickej operácii som chirurgovi presne popísal, aký výsledok by som chcel docieliť. Myslím, že sa to podarilo presne podľa mojich predstáv. Starostlivosť o môj zovňajšok ma veľmi baví, som rád upravený a myslím, že by sa o seba mal starať každý,“ povedal živý Ken, ktorý sa práve vďaka svojmu výzoru začal živiť ako model.

Júnior tvrdí, že si splnil svoj celoživtný sen a verí, že ho v tomto smere čaká ešte veľmi úspešná budúcnosť. Brazílčan dokonca odmieta prezradiť svoj vek, pretože to vraj nie je podstatné. Podľa mnohých má však už cez štyridsať, no vďaka plastikám vyzerá omnoho mladšie a nie je ľahké tipnúť si, aký je v skutočnosti starý.  

A s akými reakciami okolia sa stretáva najčastejšie? “Mám šťastie, že sa stretávam len s pozitívnymi reakciami okolia. Ľudia sú milí, často sa chcú so mnou odfotiť. Môj vzhľad mi chvália a neobťažujú ma,“ dodal muž, ktorý si týmto splnil svoj najväčší sen.  

Súvisiace články

Najčítanejšie