Polojasno
16°
Bratislava
Dobromila
28.10.2024
Veľký horoskop na JÚL: Kto bude zažívať úspešné obdobie a koho čakajú skôr starosti?
Zdielať na

Veľký horoskop na JÚL: Kto bude zažívať úspešné obdobie a koho čakajú skôr starosti?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenia bude tento letný mesiac úspešný na poli lásky a kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac júl!

Baran  

Leto odštartujete vďaka Venuši vo veselom duchu. Nezadaní majú okolo 18. júla možnosť stretnúť človeka, s ktorým sa zhodnú vo všetkých dôležitých aspektoch. V zamestnaní počítajte s tým, že presadiť inovatívne myšlienky nebude ľahké. Zo svojho názoru by ste nemali ustupovať, hviezdy nabádajú k väčšej odvahe. Naopak finančná sféra na riskantné kroky nie je stavaná a mohli by ste podpísať nevýhodné zmluvy.  

Profimedia

Býk  

Začiatok prázdnin je plný vášne a milostného dobrodružstva, ktoré ale nevydrží veľmi dlho. Z letných románikov zostanú len spomienky, nad ktorými sa budete červenať. Určite si nič veľké neplánujte. V zamestnaní sa tešte na skvelé nápady, ktoré vás dostanú do popredia. V druhej dekáde sa však môžu vyskytnúť problémy v tíme. Nie všetci kolegovia dôverujú vašim schopnostiam a bude treba ich presvedčiť.  

Blíženci  

Prvý prázdninový mesiac sľubuje spoločenský ruch, ktorý nahráva do kariet nezadaným zrodencom Blížencov. Venuša zo svojho sextilu uľahčuje zoznamovanie, okolo 19. júla vám do cesty pošle človeka presne podľa vášho gusta. Opatrnejší buďte v konverzácii, pretože môžete utrúsiť nejakú nevhodnú poznámku. To vám nepomáha v láske ani na pracovnej pôde. Posledná dekáda by mohla urobiť dieru do rodinného rozpočtu.  

Profimedia

Rak  

V mesiaci júli vám praje sám veľký Manitou. Osvetľuje najmä medziľudské vzťahy, v ktorých sa okolo 10. júla dočkáte zmien k lepšiemu. Nezadaní sa v týchto dňoch môžu tešiť na pozvanie na rande, a aj v zamestnaní čakajte úspešné obdobie. Vďaka podpore Jupitera v Býkovi ľahko presadzujete inovatívne nápady. Ak pomýšľate na pracovnú zmenu, počas prvej polovice prázdnin by sa vám mohlo zadariť. 

 Lev  

Júl je charakteristický tvrdohlavosťou, ktorá môže narobiť zbytočné nepríjemnosti. Komplikuje hlavne medziľudské vzťahy, kde potrebujete mať navrch. Aj keď sa niektoré kontakty pretrhnú, neberte to ako tragédiu. Verte, že pre vás kňažka lásky chystá niečo lepšie a ani pracovná sféra nie je bez poškvrny. Opäť sa majte na pozore pred napätými vzťahmi. Nemusíte presadzovať svoje názory za každú cenu.  

Profimedia

Panna  

Prvá júlová dekáda praje hlavne láske. Poteší vás narastajúci záujem opačného pohlavia, ktorý využijú nezadaní zrodenci Panny a príležitosť na zoznámenie nehodíte za hlavu. V zamestnaní sa pripravte na veľkú skúšku, kedy sa v druhej dekáde musíte pobiť o svoje miesto na slnku. Presvedčíte vedenie o svojich schopnostiach. Dokonca sa rysuje možnosť, že preskočíte ku konkurencii na oveľa lepšiu pozíciu. 

 Váhy  

Júl je ideálnym mesiacom na dovolenku, pretože Váham dochádzajú sily a potrebujete častejšie odpočívať. Slnko vám až do 22. júla upíja sily, preto sa môžete cítiť unavení. Šťastena sa na vás usmieva v oblasti vzťahov, kde sa nezadaní zoznámia s príjemnými ľuďmi. Nová známosť vás bude zahŕňať darčekmi a rozšíri vaše obzory. V zamestnaní toho na vás bude veľa. Pomôže starostlivý time management.  

Profimedia

Škorpión  

Napriek prázdninovej klíme sa vám bude dariť v pracovnej sfére. Do 10. júla žnete úspech a dostávate sa profesne vysoko. Následne by vám mohlo natoľko stúpnuť sebavedomie, že hrozí rozpor s kolegami i nadriadenými. Navyše robíte chybné kroky. Po finančnej stránke si môžete prilepšiť vďaka predaju vecí, ktoré už nepotrebujete, tak preberte skrine, dielňu aj pôdu. Získate peniažky navyše na dovolenku.  

Strelec  

Milí Strelci, nadchádzajúci mesiac pred vami otvára príležitosť k vysnívanej láske. Platonicky zamilovaným stúpa šanca, že vytvoria pár so svojim idolom. V poslednej dekáde sa majte na pozore pred nevhodným správaním, najmä žiarlivosťou a majetníckymi sklonmi. Na pracovisku podávate skvelé výkony. Ste ambiciózny, bohužiaľ vzťahy nie sú vaša silná stránka. Berte ohľad na kolegov a vyhnite sa nevhodným žartom.  

Profimedia

Kozorožec  

Siedmy mesiac tohto roku chystá pre zrodencov Kozorožca príjemnosti v láske. Venuša rozpohybuje stagnujúcu atmosféru v milostnom živote, singles spoznajú človeka, ktorý v nich prebudí dlho nepoznané city. Väčšinu júla sa radujete z pozitívnej energie a lákate pohľady opačného pohlavia na svoj úsmev. V zamestnaní sa môžu objaviť problémy, ktoré vás zdržia. Vo finále vám pomôže spolupráca s kolegami.  

Vodnár  

Aj keď štartujú prázdniny, Vodnári nehýria optimizmom. Môže za to nervozita, ktorá vás zväzuje na pracovisku. Dostávate sa do stresu kvôli kolegom, ktorí majú voľno. Aj keď sa to môže zdať náročné, napokon si s nepríjemnosťami poradíte. Ani vo vzťahu atmosféra nezodpovedá vašim predstavám. Neberiete si servítky a pokiaľ sa vám niečo nepáči, dávate to jasne najavo. Potrebujete si od seba chvíľu oddýchnuť.  

Profimedia

Ryby  

Zadaní zrodenci Rýb sa stretávajú s citovým ochladením, kedy situáciu vo vzťahu vnímate precitlivene a problémy zveličujete. Snažte sa sústrediť pozornosť inam a vedzte, že vesmír pracuje vo váš prospech. V zamestnaní profitujete z kreatívneho myslenia. Nech siahnete na čokoľvek, pôjde vám to ľahko. Veľkú pomoc predstavuje aj niekto blízky, kto pomáha s cennou radou alebo vám napríklad požičia financie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie